Carola Lindholm

osakas, hallituksen puheenjohtaja, asianajaja

Olen Castrén & Snellmanin Yritysjärjestelyt-palvelun osakas ja toimistomme hallituksen jäsen. Minulla on yritysjärjestelyistä lähes 20 vuoden kokemus. Olen neuvonut noin 300 järjestelyssä, joista suurin osa on kansainvälisiä.

Asiakkaani arvostavat strategista näkemystäni yritysjärjestelyihin. Minua kiinnostavat erityisesti haasteet ja mahdollisuudet, joita ilmastonmuutos ja sääntelymuutokset tuovat tulevaisuudessa mukanaan yrityksille ja sijoittajille. Neuvon kotimaisia ja kansainvälisiä yrityksiä useilta eri toimialoilta, esimerkiksi rahoitusalalta, vakuutusalalta ja terveydenhuollosta. Olen ollut mukana monissa Pohjoismaiden merkittävimmissä energia- ja infrastruktuurijärjestelyissä.

Neuvottelijana keskityn ratkaisujen löytämiseen. Tuon toiminnallani lisäarvoa varsinkin silloin, kun sopimuksen syntyminen vaatii luottamuksellisen suhteen rakentamista osapuolten välille. Olen ollut esimerkiksi perustamassa uudenlaisia yhteisyrityksiä Pohjoismaiden ja Venäjän markkinoille.

Innostun yritysjärjestelyistä yhä uudelleen, koska niissä voin auttaa asiakkaitamme rakentamaan menestystarinoitaan. Haluan osoittaa, että yrityskaupan voi toteuttaa ajoissa ja budjetin rajoissa: siinä auttavat toimiva projektinhallinta ja jämäkkä, käytännönläheinen työtapa.

Tutustu myös muihin alan osaajiimme