Organisaatio ja johto

Organisaatio ja johto

Osakkaat

Castrén & Snellmanin omistaa joukko toimistossa työskenteleviä asianajajiamme. Monet osakkaistamme ovat aloittaneet uransa Castrén & Snellmanilla jo nuorena juristina, hankkineet työssään vankan kokemuksen ja sitä kautta edenneet urapolkuamme pitkin osakkaiksi. Toiset osakkaistamme ovat hankkineet kannuksensa ensin esimerkiksi yritysten juristeina ja siirtyneet sen jälkeen Castrén & Snellmanille.

Toimistomme toimii true partnership- eli tasajakomallilla, jossa kaikki osakkaat tekevät yhdessä työtä koko toimiston ja asiakkaidemme menestymiseksi. Näin asiakkaamme saavat palvelua kuhunkin toimeksiantoon siihen parhaiten soveltuvilta asiantuntijoilta.

Yrityksemme koko omistajakunta on mukana toimistomme päivittäisessä työnteossa. Osakkaidemme oma esimerkki vaikuttaa olennaisesti toimistomme kulttuurin ja ilmapiirin muodostumiseen. Siksi vaadimme osakkaaksi valittavalta asianajajalta paitsi erinomaista osaamista omalla asiantuntemusalueellaan, myös yhteistyökykyä ja taitoa ohjata nuorempia juristejamme heidän urallaan.

Castrén & Snellmanilla on 32 osakasta, joista 11 on naisia. 

Johtoryhmä

Castrén & Snellmanin johtoryhmä vastaa toimistomme strategian toteutuksesta käytännössä ja johtaa liiketoimintamme kehittämistä niin, että se parhaalla mahdollisella tavalla tukee asiakkaillemme tehtävää toimeksiantotyötä. Kuka tahansa työntekijämme voi esittää johtoryhmän kokouksiin käsiteltäväksi ja päätettäväksi toimistoa koskevia tärkeitä asioita.

Johtoryhmämme jäsenet ovat Sakari Lukinmaa (puheenjohtaja), Paula Aura, Kaisa Barkman, Anders Forss, Oskari Gestrin, Anna Kuusniemi-Laine, Kalle Miettinen, Jussi Nieminen, Outi Ruohola, Jarno Tanhuanpää ja Outi Tähtinen.

Hallitus

Castrén & Snellmanin osakkaat valitsevat yhtiömme hallituksen jäsenet keskuudestaan.

Hallituksemme jäsenet ovat Carola Lindholm (puheenjohtaja), Anders Forss, Ilona Karppinen, Jussi Nieminen, Jarno Tanhuanpää ja Outi Tähtinen.

Henkilöstömme lukuina