Lääketeollisuus ja terveysteknologia

Lääketeollisuus ja terveysteknologia

Lääkkeet ja terveysteknologia auttavat yhä useampia meistä elämään hyvää elämää. Lääkehoitoa, laitteita ja apuvälineitä tarvitaan entistä enemmän, kun väestö ikääntyy. Suuntana ovat yksilölliset lääkkeet ja teknologiat, jotka lisäävät terveyttä ja elämänlaatua mutta ovat kalliita kehittää. Samaan aikaan suuret ostajat tarkkailevat kustannuksiaan, ja lääkkeiden jakelujärjestelmän muutosehdotuksista keskustellaan.

Lääketeollisuutta ja lääkkeiden jakelua ohjaavat erittäin tarkat säännöt tuotekehityksestä markkinointiin. Myös terveysteknologian alalla sääntely kehittyy ja lähenee lääketeollisuutta. Kun kysymys on terveydestä ja turvallisuudesta, on tavallistakin tärkeämpää toimia moitteettomasti.

Autamme lääke- ja terveysteknologiayrityksiä turvaamaan oikeutensa. Hoidamme alan patenttioikeudenkäynnit ja viranomaispäätöksiin liittyvät oikeudenkäynnit vuosien hiomalla ammattitaidolla. Meillä on vankka kokemus markkinointijuridiikasta ja hankinta-asioista. Apteekkiala kuuluu erityisosaamiseemme: apteekit saavat meiltä täyden palvelun kaikissa oikeudellisissa asioissa.