2.7.2021

VR Group – Kierrätyslogistiikkaan erikoistuneen Transitarin osto

Avustimme VR Groupia kierrätyslogistiikkaan erikoistuneen kuljetusyhtiö Transitar Oy:n ostossa. Yrityskaupan myötä VR Transpoint vahvistaa asemaansa kiertotalouslogistiikan toimijana ja samalla sen maantielogistiikan palvelu- ja kuljetusverkosto laajenee kiertotaloudessa. Transitar jatkaa toimintaa omana osakeyhtiönään, osana VR Transpointin maantielogistiikkaa.

“Kiertotalouteen panostaminen tukee voimakkaasti yhtiömme vastuullisuusohjelmaa. Kiertotalous on kasvava trendi ja sen oleellinen edellytys on tehokas logistiikka. Tavoitteenamme on tarjota kiertotalouden logistiikkapalvelut kattavasti, kilpailukykyisesti ja joustavasti, jotta asiakkaamme voivat menestyä vastuullisesti omassa ydinliiketoiminnassaan”, VR Transpointin johtaja Martti Koskinen kertoo.

Useiden eri oikeudenalojen asiantuntijoista koostuva tiimimme neuvoi VR Groupia järjestelyn kaikissa oikeudellisissa kysymyksissä ja transaktiodokumentaation laatimisessa.

Transitar Oy:n liikevaihto on noin 16 miljoonaa euroa, ja yritys on yksi pohjoismaiden suurimmista kierrätysmateriaaleihin erikoistuneista yrityksistä. Yhtiöllä on noin 50 autoa, 70 perävaunua sekä useita satoja kontteja. Transitar Oy on perustettu vuonna 1998.

VR Group on matkustuksen, logistiikan ja kunnossapidon vastuullinen palveluyritys, joka kuljettaa kohti hyvinvoivaa ja hiilineutraalia Suomea.