Tietoa meistä

Tietoa meistä

Vaativien asianajopalveluiden edelläkävijä. Tavoitteenamme on luoda edellytykset markkinaa muuttaville, kestäville menestystarinoille.

Vaativien asianajopalveluiden edelläkävijä ja strateginen kumppani

Maailma on nopeammin muuttuva ja vaikeammin ennakoitava kuin vuosikymmeniin. Ajassa korostuvat vastuullisuuden välttämättömyys ja ennakoinnin tärkeys sekä uudenlaiset ratkaisut.

Asiakkaidemme menestyksen mahdollistaminen ja oikeusturvasta huolehtiminen ovat olemassaolomme perusta. Castrén & Snellman on vaativien asianajopalveluiden edelläkävijä niin yritysjärjestelyissä, riidanratkaisussa kuin kaikilla muillakin liikejuridiikan aloilla.

Olemme pohjoismaisessa markkinassa kasvava, kansainvälinen asianajotoimisto. Erottuvan reseptimme aineksia ovat mutkattomuus, aito yhteistyö ja perinteemme ylittää odotukset. Tuomme haastaviin tilanteisiin kansainvälisesti tunnustettua osaamista, kirkasta ajattelua ja ratkaisukeskeiset asiantuntijat.

Olemme asiakkaidemme kokonaisvaltainen strateginen kumppani. Tavoitteenamme on luoda edellytykset markkinaa muuttaville, kestäville menestystarinoille.

Toimintatapamme

Teemme läheistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa voidaksemme tuottaa lisäarvoa ja saavuttaa yhteiset liiketoiminnan tavoitteet.

Lue lisää

Vastuullisuus

Vastuullisuus on päämäärä, joka yhdistää meitä ja asiakkaitamme. ESG- ja vastuullisuustyö ovat osa kaikkia palvelujamme. Autamme asiakkaitamme rakentamaan vastuullista liiketoimintaa ja saavuttamaan omat vastuullisuustavoitteensa.

Lue lisää

Organisaatio ja johto

Castrén & Snellmanin omistaa joukko toimistossa työskenteleviä asianajajiamme. Meillä on 32 osakasta, joista 11 on naisia. Castrén & Snellmanin johtoryhmä vastaa toimistomme strategian toteutuksesta käytännössä ja johtaa liiketoimintamme kehittämistä niin, että se parhaalla mahdollisella tavalla tukee asiakkaillemme tehtävää toimeksiantotyötä.

Avainluvut

 • 1888

  Castrén & Snellman perustettiin kesän kynnyksellä vuonna 1888.

 • 300

  Asiakkaidemme menestyksen myötä meistä on kasvanut yli 300 hengen asianajotoimisto.

 • 30

  30 palveluamme kattavat koko liikejuridiikan kentän.

 • 32

  Castrén & Snellmanilla on 32 osakasta, joista 11 on naisia.

Castrén & Snellmanin tarina

Castrén & Snellman perustettiin kesän kynnyksellä vuonna 1888. Castrén & Snellman on ollut yksi asianajoalan nopeimmin kasvavista yrityksistä, ja henkilöstömme on kasvanut vuoden 1988 viidestätoista nykyiseen yli 300 työntekijään. Olemme nyt juristien määrässä mitattuna Suomen suurin asianajotoimisto.

Matkan varrelle mahtuu paljon ikimuistoisia hetkiä, ja toimistomme on ollut mukana vaikuttamassa moneen maamme historialliseen tapahtumaan. 

Etsitkö juristia?

Voit lähestyä ketä tahansa meistä ja mennä suoraan asiaan.

Palkinnot ja tunnustukset

Saamme jatkuvasti kansainvälistä tunnustusta asiakastyöstamme, ja lakialan opiskelijat ovat valinneet meidät toistuvasti asianajoalan suosikkityönantajakseen.

Suosikkityönantaja asianajotoimistoista jo 16 vuotta, koko lakialan ykkönen 2024

Universumin opiskelijatutkimus 2024

Suomen paras asianajotoimisto

Who’s Who Legal Awards 2023

Pohjoismaiden paras toimisto

Women in Business Law Awards Europe 2023

Vastuullisin kesätyöpaikka: 2. sija, suuret organisaatiot

Oikotie Vastuullinen kesäduuni

Pohjoismaiden vuoden asianajotoimisto

The Lawyer European Awards 2021

Vuoden paras suomalainen asianajotoimisto

Benchmark Litigation Europe Awards 2021

Castrén & Snellman on mukana Oikotien Vastuullinen työpaikka -yhteisössä

Vastuullinen työpaikka -yhteisö, Oikotie

Ensimmäinen Green Office -asianajotoimisto

WWF:n Green Office -sertifikaatti

Ammatillinen sääntely ja valvonta

Asianajotoimisto Castren & Snellman Oy:n asianajajat on merkitty Suomen Asianajajaliiton ylläpitämään asianajajaluetteloon. Asianajajien käyttämä asianajaja-ammattinimike on annettu Suomessa. Suomessa asianajaja-nimikettä saa käyttää vain Suomen Asianajajaliittoon kuuluva lakimies.

Asianajotoimintaa Suomessa sääntelevät laki asianajajista (496/1958, muutoksineen), Asianajajaliiton säännöt sekä hyvää asianajajatapaa koskevat ohjeet, jotka ovat saatavilla osoitteessa www.asianajajaliitto.fi.

Suomen Asianajajaliitto vastaa asianajajien ja asianajotoimistoissa toimivien muiden lakimiesten valvonnasta, ja sen yhteystiedot ovat:

Suomen Asianajajaliitto
PL 194 (Simonkatu 12 B)
00101 HELSINKI
Puh. (09) 6866 120
Faksi (09) 6866 1299
info@asianajajaliitto.fi