5.1.2023

Applus+ – K1 Katsastajien myynti

Toimimme Applus+:n neuvonantajana sen myydessä K1 Katsastajat Oy:n eli Suomen katsastustoimintansa A-Katsastus-konsernille.

K1 Katsastajat Oy:n keskeisiä palveluita ovat kevyiden ja raskaiden ajoneuvojen katsastukset. Sillä on 84 katsastusasemaa ja 137 työntekijää eri puolilla Suomea. K1 Katsastajat Oy tarjoaa myös ajoneuvojen teknisiä tarkastuksia, ajoneuvotodistuksia ja rekisteröintipalveluita, kuntotarkastuksia ja yrityspalveluita. Vuonna 2021 yhtiön liikevaihto oli 14 miljoonaa euroa.

Yrityskauppa on osa Applus+:n strategisessa suunnitelmassa julkistettua aktiivista salkunhoitoa, jossa keskitytään parantamaan salkun sisältökokonaisuuden laatua.

Applus+-konsernin tekninen osaaminen ja innovatiivinen asenne ovat tehneet siitä maailman johtavan testaus-, tarkastus- ja sertifiointialan toimijan. Konsernilla on yli 25 000 työntekijää yli 70:ssä eri maassa. Applus+ on luotettu kumppani, joka kehittää asiakkaittensa omaisuuden ja infrastruktuurin laatua ja turvallisuutta ja turvaa näin niiden liiketoimintaa.