Opiskelijat

Opiskelijat

Sytytä urallesi kipinä Castrén & Snellmanilla

Castrén & Snellmanin harjoittelijana näet, miten Suomen johtavassa asianajotoimistossa tehdään yritysjuridiikkaa, tutustut ihmisiin ja saat työskennellä monipuolisten tehtävien parissa.

Jos etsit harjoittelupaikkaa, jossa voit olla oma, persoonallinen itsesi, aloittaa oman menestystarinasi ja päästä osaksi yhteisöä, jota sitoo yhteen tekemisen palo, on Castrén & Snellman sinun paikkasi. Tarjoamme harjoitteluohjelmia opintojen eri vaiheisiin.  

Stipendi tulevaisuudelle

Tulevaisuuden menestystarinat kirjoitetaan uuden sukupolven äänellä – C&S jakaa tänä keväänä opiskelijoille kaksi 1 000 euron stipendiä.

Haku on päättynyt, stipendien saajat julkaistaan 31.5.2024. 

Harjoitteluohjelmat

Etsitkö harjoittelupaikkaa, jossa voit sytyttää urallesi kipinän, kehittyä huippuammattilaisten tuella ja päästä osaksi innostunutta yhteisöä? Tarjoamme vuosittain lähes sadalle opiskelijalle palkallisia harjoitteluita kaikkiin opintojen vaiheisiin.

Tilaa harjoittelijoiden uutiskirje sähköpostiisi

Haluatko saada ajankohtaista tietoa uramahdollisuuksistasi, työnhausta ja rekrytoinneista Castrén & Snellmanilla ja päästä kurkistamaan toimistomme arkeen harjoittelijoiden silmin? Liity kolme-neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Kipinöitä-uutiskirjeemme tilaajaksi. 

FAQ – harjoitteluhakujen useimmin kysytyt kysymykset

Uratarinoita

Kestävien menestystarinoiden tekijöitä

Juristin tärkein ominaisuus on uteliaisuus ja halu oppia uutta. Jokainen toimeksianto on oppimisen paikka.

Ilona Karppinen

Kansainväliset yritysjärjestelyt ovat usein laajoja ja haastavia, koska niihin liittyy eri maiden käytäntöjä ja lainsäädäntöä, jotka pitää ensin selvittää ja sitten huomioida järjestelyn eri vaiheissa. Kansainvälisissä yritysjärjestelyissä korostuvat projektinjohtotaidot sekä kyky hahmottaa laajoja ja monimutkaisia kokonaisuuksia. Mutta se juuri niissä viehättääkin.

Benjamin Bade

Lue lisää

Toimittajan työkokemuksesta on ollut paljon hyötyä. Suurin hyöty on varmasti ollut tiedonhaku- ja viestintätaidoista. Opin myös reagoimaan yllättäviin tilanteisiin. Niitä tulee vastaan myös juristin ammatissa.

Teresa Kauppila

Lue lisää