Juristit

Juristit

Juristin ura Castrén & Snellmanilla

Castrén & Snellmanilla neuvot kotimaisia ja kansainvälisiä asiakkaitamme Suomen merkittävimmissä ja haastavimmissa toimeksiannoissa.

Meillä työskentelee yli 170 juristia ja asianajajaa. Täyden palvelun asianajotoimistossamme pääset auttamaan eri toimialoja edustavia asiakkaita monenlaisissa toimeksiannoissa energia-alan neuvonannosta riitojen ratkaisuun. Voit kehittää omaa asiantuntemustasi syventymällä useampaan liikejuridiikan alaan.

Saat runsaasti mahdollisuuksia ammatillisen osaamisesi kehittämiseen. Juristien kohdalla se voi tarkoittaa esimerkiksi työkomennusta asiakasyrityksessä tai tuomioistuinharjoittelua.

Uratarinoita

Kestävien menestystarinoiden tekijöitä

Kansainväliset yritysjärjestelyt ovat usein laajoja ja haastavia, koska niihin liittyy eri maiden käytäntöjä ja lainsäädäntöä, jotka pitää ensin selvittää ja sitten huomioida järjestelyn eri vaiheissa. Kansainvälisissä yritysjärjestelyissä korostuvat projektinjohtotaidot sekä kyky hahmottaa laajoja ja monimutkaisia kokonaisuuksia. Mutta se juuri niissä viehättääkin.

Benjamin Bade

Lue lisää

Meillä on matalat tiimirajat, ja sitä kautta olemme todellinen täyden palvelun toimisto. Olemme onnistuneet hyvin haastavissa toimeksiannoissa, joissa tarvitaan monipuolista osaamista. Lämmin työyhteisö, työn sisältö ja asiakkaat ovat ne asiat, jotka ajavat minua eteenpäin.

Minna Korhonen

Lue lisää

Ihmiset täällä ovat mutkattomia, ja niin on myös toimiston kulttuuri. Turhia hierarkioita ei ole. Työ voi ajoittain olla hektistä, mutta yhdessä tekemisen henki ja sopiva annos huumoria helpottavat kiireen keskellä. Kollegani ovat motivoituneita oman alansa huippuja, joiden kanssa voi matalalla kynnyksellä sparrailla asioita.

Christer Svartström

Lue lisää

Toimittajan työkokemuksesta on ollut paljon hyötyä. Suurin hyöty on varmasti ollut tiedonhaku- ja viestintätaidoista. Opin myös reagoimaan yllättäviin tilanteisiin. Niitä tulee vastaan myös juristin ammatissa.

Teresa Kauppila

Lue lisää

Juristin urapolku

Vastavalmistuneena associate-juristina osallistut asiakasprojekteihin avustavassa roolissa ja kehität valmiuksiasi vaativiin asiantuntijatehtäviin.

Senior associate -juristina voit työskennellä, kun olet suorittanut asianajajatutkinnon ja sinulla on vähintään neljän vuoden työkokemus OTM-tutkinnon suorittamisen jälkeen. Saat enemmän vastuuta toimeksiantojen ja asiakassuhteiden hoitamisesta. Myöhemmin voit edetä urallasi counseliksi, senior counseliksi tai osakkaaksi.

Tule mukaan rakentamaan kestäviä menestystarinoita.

Avoimet työpaikat

Vaikka unelmatyöpaikkasi ei olisikaan juuri nyt avoimena, voit jättää meille avoimen hakemuksen. 

Rekrytointiprosessimme

01

Täytä hakemus ja kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi. Tutustumme kaikkiin saamiimme hakemuksiin.

02

Kutsumme osan hakijoista henkilökohtaiseen haastatteluun. Haastatteluun osallistuu yleensä tiimin esihenkilö, HR:n edustaja ja mahdollisesti joku muu tuleva kollegasi. Saat tiedon haastattelijoista haastattelukutsun yhteydessä. Haastattelukierroksia voi olla yksi tai useampi.

Jos et saa kutsua haastatteluun, olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse ja tarjoamme mahdollisuuden saada palautetta puhelimitse.

03

Sinut kutsutaan soveltuvuusarvioon ja englannin kielen testiin, joiden tulokset täydentävät ja syventävät haastattelutietoa. 

04

Ilmoitamme valinnoista kaikille haastatteluun osallistuneille hakijoille puhelimitse.