Töihin meille

Töihin meille

Haaveiletko urasta asianajoalan huipulla? Etsitkö vastuullista työyhteisöä, jossa saat loistaa? Tule meille rakentamaan kestäviä menestystarinoita!

Vastuullisesti hyvässä hengessä 

Olemme huippuosaajien yhteisö.

Juridiikan asiantuntijoiden lisäksi meillä työskentelee liiketoiminnan tukena laaja joukko eri alojen osaajia.

Olemme yksi Suomen johtavista asianajotoimistoista ja tarjoamme asiakkaillemme kaikki liikejuridiikan palvelut. Olemme vastuullisuuden edelläkävijä asianajoalalla ja rakennamme kestäviä menestystarinoita yhdessä asiakkaidemme kanssa. Meitä vie eteenpäin kipinä tarjota Suomen parasta asianajopalvelua ja olla alamme paras työpaikka. Kansainväliset asianajopalveluiden luokittelijat, kuten The Legal 500 ja Chambers and Partners, arvioivat palvelumme Suomen parhaimpien joukkoon.

Vastuullisuus on päämäärä, joka yhdistää meitä ja asiakkaitamme. Kehitämme työyhteisöämme ja asiakkuuksiamme pitkäjänteisesti tulevaisuuteen katsoen.

Avoimet työpaikat

Vaikka unelmatyöpaikkasi ei olisikaan juuri nyt avoimena, voit jättää meille avoimen hakemuksen. Tiedotamme avautuvista harjoittelijahauistamme Kipinöitä-uutiskirjeessä.

Yhteiset arvomme

Jokapäiväistä työtämme Castrén & Snellmanilla ohjaavat yhteiset arvomme: kipinä, arvonanto, rohkeus ja vastuunkanto. Olemme vahvistaneet arvot yhdessä perusteellisten keskustelujen pohjalta, jotta voisimme kaikki niihin myös sitoutua.

Lue lisää yrityskulttuuristamme, Cassun hengestä. 

Kipinä

Asiakkaan asia on meidän asiamme. Laitamme itsemme likoon asiakkaan puolesta ja kiritämme toisiamme ylittämään asiakkaan odotukset. Kipinä syntyy luottamuksesta, välittömästä vuorovaikutuksesta ja jokaisen ammatillisesta kunnianhimosta. Meitä ajaa kipinä tarjota Suomen parasta asianajopalvelua ja olla alamme paras työpaikka.

Arvonanto

Pelaamme aina yhtenä joukkueena, oli tilanne mikä hyvänsä. Autamme asiakkaitamme ja toisiamme loistamaan. Rakennamme joka päivä työyhteisöä, jossa empatia, kunnianhimo ja hyvä tulos kohtaavat.

Rohkeus

Olemme oman tiemme kulkijoita. Emme hae helppoja voittoja, vaan meillä on rohkeutta ottaa kantaa ja tehdä se, mikä on oikein. Kyseenalaistamme, kehitymme ja katsomme eteenpäin.

Vastuunkanto

Olemme luottamusbisneksessä. Meidän tehtävämme on olla asiakkaalle suoraselkäinen kumppani. Pyrimme aina parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen, mutta emme oman jaksamisen, laadun tai ympäristön kustannuksella.

Uratarinoita

Kestävien menestystarinoiden tekijöitä

Meillä on matalat tiimirajat, ja sitä kautta olemme todellinen täyden palvelun toimisto. Olemme onnistuneet hyvin haastavissa toimeksiannoissa, joissa tarvitaan monipuolista osaamista. Lämmin työyhteisö, työn sisältö ja asiakkaat ovat ne asiat, jotka ajavat minua eteenpäin.

Minna Korhonen

Lue lisää

Kansainväliset yritysjärjestelyt ovat usein laajoja ja haastavia, koska niihin liittyy eri maiden käytäntöjä ja lainsäädäntöä, jotka pitää ensin selvittää ja sitten huomioida järjestelyn eri vaiheissa. Kansainvälisissä yritysjärjestelyissä korostuvat projektinjohtotaidot sekä kyky hahmottaa laajoja ja monimutkaisia kokonaisuuksia. Mutta se juuri niissä viehättääkin.

Benjamin Bade

Lue lisää

Ihmiset täällä ovat mutkattomia, ja niin on myös toimiston kulttuuri. Turhia hierarkioita ei ole. Työ voi ajoittain olla hektistä, mutta yhdessä tekemisen henki ja sopiva annos huumoria helpottavat kiireen keskellä. Kollegani ovat motivoituneita oman alansa huippuja, joiden kanssa voi matalalla kynnyksellä sparrailla asioita.

Christer Svartström

Lue lisää

Ihmiset tekevät Cassun. On hienoa kuulua tähän porukkaan. Täällä panostetaan yhteisöllisyyteen ja yhteisiin tilaisuuksiin sekä jaetaan onnistumisia. Myös omalla tiimillä ja läheisillä kollegoilla on iso merkitys.

Petra Fyhr

Lue lisää

Työsuhde-etumme

Tutustu meihin

Castrén & Snellman on vaativien asianajopalveluiden edelläkävijä niin yritysjärjestelyissä, riidanratkaisussa kuin kaikilla muillakin liikejuridiikan aloilla. Olemme asiakkaidemme kokonaisvaltainen strateginen kumppani. Tavoitteenamme on luoda edellytykset markkinaa muuttaville, kestäville menestystarinoille.