5.12.2023

Remondis – Delete Groupin osakekannan osto

Toimimme REMONDIS-konsernin ja REMONDIS Maintenance & Services International GmbH:n pääneuvonantajana rajat ylittävässä yrityskaupassa, jossa REMONDIS osti Delete Group Oyj:n kaikki osakkeet yhtiön osakkeenomistajilta, mukaan lukien pohjoismaiselta pääomasijoitusyhtiö Axcelilta. Lisäksi transaktion yhteydessä lunastettiin Deleten Groupin kaikki liikkeellä olleet vakuudelliset joukkovelkakirjat.

Delete Groupin osto täydentää REMONDIS Maintenance & Servicesin nykyistä teollisuuden puhdistuspalvelujen liiketoimintaa ja tuo REMONDIS-konsernin Suomen markkinoille. Delete Groupista tuli transaktion myötä REMONDIS-konsernin kolmas teollisuuden puhdistuspalveluyhtiö BUCHEN Industrial Servicesin ja REYMin rinnalle. Suomessa ja Ruotsissa toimiva Delete Group on yksi johtavista kansainvälisistä korkealaatuisten teollisuuden puhdistuspalvelujen tarjoajista, ja se työllistää noin 675 ammattilaista 29 toimipisteessä.

Myynti- ja ostosopimus allekirjoitettiin toukokuussa 2023. Kauppa ilmoitettiin kilpailuviranomaisille Suomessa ja Ruotsissa. Avustimme REMONDISia yrityskaupan ilmoittamisessa Suomen Kilpailu- ja kuluttajavirastolle. Mannheimer Swartling toimi REMONDISin neuvonantajana Ruotsin lainsäädännön alaisissa asioissa.

REMONDIS Maintenance & Services kuuluu REMONDIS-konserniin, joka on yksi maailman suurimmista kierrätys-, palvelu- ja vesiyhtiöistä. REMONDIS työllistää yli 40 000 henkilöä yli 30 maassa ympäri maailman.