Anna-Maria Huldén

Senior Associate, asianajaja, kauppatieteiden maisteri

Neuvon asiakkaitamme yritysjärjestelyihin liittyvissä asioissa. Aloitin Castrén & Snellmanilla senior associate -juristina vuonna 2022. Työkokemukseeni kuuluu sekä osto- että myyntipuolen kotimaiset ja kansainväliset yritysjärjestelyt. Olen työskennellyt myös pääomasijoittajien, joint venture -yritysten sekä yleisen yhtiöoikeuden parissa. Ennen Castrén & Snellmanille siirtymistä työskentelin transaktioiden parissa kansainvälisessä asianajotoimistossa sekä pohjoismaiden johtavassa asianajotoimistossa.

Nautin transaktioiden monipuolisesta ja dynaamisesta maailmasta. Joka päivä on mahdollisuus oppia jotain uutta ja kehittää omaa asiantuntijuuttaan. Pidän työskentelystä erityyppisten yhtiöiden kanssa. Projektien yhteydessä on mukava avustaa eri asiakkaita ja työskennellä heidän kanssaan.

Opintojeni aikana olin vaihdossa Kalifornian Long Beachillä ja harjoittelijana Suomalais-brittiläisellä kauppakamarilla Lontoossa. Oikeustieteen tutkinnon lisäksi olen suorittanut kauppatieteiden maisterin tutkinnon Åbo Akademissa.

Tutustu myös muihin alan osaajiimme