Toiminta­tapamme

Toiminta­tapamme

Asiakkaidemme menestyksen myötä meistä on kasvanut yli 300 hengen asianajotoimisto, jonka ovet avautuvat Helsingistä kaikkialle maailmaan. Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme rakentamaan kestäviä menestystarinoita kaikilla liikejuridiikan aloilla. Työskentelemme Suomen liike-elämän ja valtion merkittävimpien toimijoiden kanssa.

Strateginen kumppani

Teemme läheistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa voidaksemme tuottaa lisäarvoa, edistää innovointia ja saavuttaa yhteiset liiketoiminnan tavoitteet. Jaamme asiakkaillemme tietoamme ja ideoitamme, annamme palautetta ja löydämme yhdessä ratkaisuja liiketoiminnan ongelmiin ja haasteisiin. Työskentelemällä läheisesti asiakasorganisaation eri portaiden kanssa varmistamme sujuvan yhteistyön ja töiden koordinoinnin.

Asiakaslähtöisen true partnership -mallimme ansiosta kaikilla osakkaillamme on kannustin työskennellä aidosti asiakkaidemme eduksi: oikeat ihmiset työskentelevät oikeissa toimeksiannoissa. Asiakkuustiimi tapaa säännöllisesti ja jakaa keskenään aktiivisesti tietoa projektien etenemisestä, asiakkaan liiketoiminnasta ja siitä, mitä asiakkuudessa tapahtuu.

Olemme aidosti kokonaisvaltainen strateginen kumppani.

Laadukasta projektinjohtoa

Olemme kokenut projektiosaaja ja viemme projektit maaliin laadukkaasti ja tehokkaasti. Asiakkaamme arvostavat erityisesti ratkaisukeskeistä asennettamme ja lähestymistapaamme. Pidämme asiakkaat ajan tasalla projektin etenemisestä ja seuraavista etapeista tiiviin yhteydenpidon ja säännöllisten välitarkastelujen ansiosta.

Asiakkaamme saavat meiltä kattavan raportointipalvelun, joka takaa läpinäkyvyyden ja tehokkuuden projektien hallinnassa.

Kumppani yli rajojen

Noin puolet toimeksiannoistamme on kansainvälisiä. Löydämme niin rajat ylittäviin projekteihinne kuin ulkomaiseen paikalliseen neuvonantoon parhaiten sopivat ratkaisut. Meillä on 1 000 kumppanitoimistoa 90 maassa.

Miksi – Missiomme

Jokapäiväistä työtämme Castrén & Snellmanilla ohjaavat yhteiset arvomme ja yhteinen missiomme. Meille missio kertoo, miksi yritys on olemassa. 

Vahvistimme yhteisen perustehtävämme yhdessä:

Rakennamme kestäviä menestystarinoita.

Yhteiset arvomme

Yhteiset arvomme ovat: kipinä, arvonanto, rohkeus ja vastuunkanto. Olemme vahvistaneet arvot yhdessä perusteellisten keskustelujen pohjalta, jotta voisimme kaikki niihin myös sitoutua.

Kipinä

Asiakkaan asia on meidän asiamme. Laitamme itsemme likoon asiakkaan puolesta ja kiritämme toisiamme ylittämään asiakkaan odotukset. Kipinä syntyy luottamuksesta, välittömästä vuorovaikutuksesta ja jokaisen ammatillisesta kunnianhimosta. Meitä ajaa kipinä tarjota Suomen parasta asianajopalvelua ja olla alamme paras työpaikka.

Arvonanto

Pelaamme aina yhtenä joukkueena, oli tilanne mikä hyvänsä. Autamme asiakkaitamme ja toisiamme loistamaan. Rakennamme joka päivä työyhteisöä, jossa empatia, kunnianhimo ja hyvä tulos kohtaavat.

Rohkeus

Olemme oman tiemme kulkijoita. Emme hae helppoja voittoja, vaan meillä on rohkeutta ottaa kantaa ja tehdä se, mikä on oikein. Kyseenalaistamme, kehitymme ja katsomme eteenpäin.

Vastuunkanto

Olemme luottamusbisneksessä. Meidän tehtävämme on olla asiakkaalle suoraselkäinen kumppani. Pyrimme aina parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen, mutta emme oman jaksamisen, laadun tai ympäristön kustannuksella.

Vastuullisuus

Olemme vastuullisen liiketoiminnan edelläkävijä asianajoalalla. Edistämme tasa-arvoa, monimuotoisuutta ja työn merkityksellisyyttä toimialallamme ja torjumme ilmastonmuutosta. Vastuullisuustyömme kattaa kolme osa-aluetta: asiakastyömme, oman toimintamme ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen.