Energia ja infrastruktuuri

Energia ja infrastruktuuri

Energia- ja infrastruktuurihankkeet ovat isoja, pitkäkestoisia investointeja. Niihin kuuluu monia aikataulun kannalta kriittisiä vaiheita, joissa tarvitaan ennakoivaa kokonaisnäkemystä. Voimalaitos, sähkölinja tai kaivoshanke vaatii elinkaarensa varrella monenlaista juridista osaamista: ympäristöluvista ja vaikutusten arvioinnista alihankinta- ja rahoitussopimuksiin ja mahdolliseen pörssilistautumiseen.

Energia- ja infrastruktuuriprojektit ovat mittavia myös vaikutuksiltaan, sillä ne ohjaavat elämäntapaamme. Uusiutuvasta energiantuotannosta on tullut fossiilista edullisempaa myös markkinaehtoisesti. Kun energiavallankumous etenee, haasteiksi nousevat energian varastointi, sähköverkon tasehallinta ja sähköntuotannon monimuotoistuminen. Energiakysymys koskettaa jokaista yritystä, koska yrityksen vastuullisuus punnitaan energiavalinnoissa.

Kokeneet asiantuntijamme ovat neuvoneet kehittäjiä ja sijoittajia Suomen suurimmissa ja vaativimmissa projekteissa. Saat meiltä energia- ja infrastruktuurihankkeisiin räätälöidyt ratkaisut kaikkiin oikeudellisiin kysymyksiin.