Oikeudellinen tiedonanto

Oikeudellinen tiedonanto

Immateriaalioikeudet

Kaikki tällä sivustolla esitetty aineisto on Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy:n (Castrén & Snellman) ja/tai sen lisensoijien omaisuutta, ja aineistoa suojataan tekijänoikeuksien, tavaramerkkioikeuksien ja toiminimioikeuksien sekä muiden yksinoikeuksien ja näitä koskevan lainsäädännön perusteella.

Tämän sivuston tai sen osien julkaiseminen, kopiointi, välittäminen tai jakaminen on kielletty ilman Castrén & Snellmanin etukäteen antamaa kirjallista lupaa. Käyttämällä tätä sivustoa sitoudut olemaan kopioimatta, jakamatta, välittämättä tai muuttamatta tätä sivustoa sekä olemaan luomatta sen avulla jatkokehitettyjä teoksia. Castrén & Snellman myöntää oikeuden käyttää verkkosivustoa ainoastaan henkilökohtaiseen ja ei-kaupalliseen katselutarkoitukseen.

Vastuunrajoitus

Tällä sivustolla esitettyä aineistoa ja/tai sillä esitettyjä tietoja ei pidä tulkita oikeudelliseksi neuvonannoksi. Tällä sivustolla olevien tietojen tai aineiston vastaanottaminen ei siten muodosta asianajajan ja päämiehen välistä suhdetta. Mikäli tarvitset oikeudellista neuvontaa ja asianajajaa, pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä Castrén & Snellmaniin.

Tällä sivustolla oleva aineisto esitetään sellaisena kuin se on eli ilman mitään nimenomaista tai konkludenttista takuuta esitettyjen tietojen saatavuudesta, kattavuudesta tai oikeellisuudesta taikka näiden tietojen soveltuvuudesta tiettyyn käyttötarkoitukseen. Linkin tarjoaminen ulkopuoliseen sivustoon ei tarkoita, että Castrén & Snellman suosittelisi tai kehottaisi käyttämään kyseistä sivustoa taikka sillä mainittuja tuotteita tai palveluita.

Vierailemalla tällä sivustolla sitoudut siihen, että sivuston käyttöön sovelletaan Suomen lakia sen lainvalintasäännöksiä lukuun ottamatta. Castrén & Snellman ei vastaa mistään tämän sivuston ja/tai sillä esitetyn aineiston ja linkkien käytöstä mahdollisesti aiheutuvista vahingoista, lukuun ottamatta pakottavan lainsäädännön perusteella määrättyjä vastuita.

———————————————————-

Lue lisää Castrén & Snellmanin tietosuojakäytännöistä.

Copyright © 2009 Castrén & Snellman. Kaikki oikeudet pidätetään.