Yritysjärjestelyt

Yritysjärjestelyt

The team impresses clients with its ‘ability to find commercial solutions to complex problems.’

Chambers Europe

Yritysjärjestelytiimimme on Suomen suurin, ja tarjoamamme palvelut kattavat koko transaktiokentän. Kansainväliset julkaisut arvioivat meidät jatkuvasti maan parhaiden joukkoon.

Rajat ylittävissä yritysjärjestelyissä olemme yksi Pohjoismaiden kärkineuvonantajista sekä järjestelyjen määrällä että arvolla mitattuna. Merkittävimpiin toimeksiantoihimme lukeutuu niin julkisia ja yksityisiä yritysjärjestelyitä kuin ennätyssuuria rahoituskierroksia ja rajat ylittävää neuvontaa yritysten kohtaamissa erityistilanteissa.

Neuvonantajanasi pyrimme tukemaan päätöksentekoasi tavalla, joka luo eniten arvoa ja mahdollistaa strategisten tavoitteidesi saavuttamisen. Meillä on kokemusta ja resursseja monimutkaisten transaktioiden toteuttamiseen ja koordinointiin kansainvälisenä pääneuvonantajanasi. Lähestymistapamme projektinhallintaan, transaktioneuvotteluihin ja due diligence -tarkastukseen on kokonaisvaltainen: siinä yhdistyvät tehokas toteutus ja syvällinen ymmärryksemme yhtiöoikeudellisista, kaupallisista ja sääntelykysymyksistä. Neuvottelupöydässä pyrimme kaikkia tyydyttäviin ratkaisuihin, joilla kaupat saadaan toteutumaan.

Palveluihimme kuuluvat muun muassa

Räätälöimme parhaan tiimin jokaiseen transaktioon. Toimistomme full service -tarjooman ansiosta voimme joustavasti täydentää ydintiimiämme muiden tiimiemme, kuten vero-, rahoitus- tai kilpailuoikeuden, asiantuntijoilla. Keskitymme vahvasti ensiluokkaiseen laatuun ja vastuullisuuteen ja kehitämme jatkuvasti tarjontaamme ja asiantuntemustamme. 

Tiimi