Kauppa

Kauppa

Kaupan ala palvelee kaikkia: jokainen kuluttaja, jokainen yritys käyttää sen palveluita ja asettaa niille odotuksia. Uuden auton ostaja haluaa säväyttävän ostokokemuksen, viikon ruokaostoksia tekevä arvostaa nopeaa peruspalvelua – yhtä hyvin myymälässä kuin verkossa. Yritysasiakkaat taas toivovat tarpeidensa ennakointia ja tiivistä yhteistyötä liiketoimintansa tueksi.

Menestys vaatii myös tehokkuutta. Se näkyy alan keskittymisenä, kansainvälistymisenä ja yhteistyöjärjestelyinä. Yhä useammin tehokkuutta tuovat tekniikka ja tieto. Yritykset automatisoivat logistiikkaansa ja kehit­tävät uusia palvelumalleja, joita ohjaavat monipuoliset tietovirrat, esimerkiksi kanta-asiakas­järjes­telmistä kerätty data. Tekniikka muuttaa jopa alan syvärakenteita, kun Euroopan unionin digitaaliset sisämark­kinat kehittyvät.

Tunnemme kaupan alan juridiset kysymykset perinteisesti tärkeistä henkilöstöasioista tietosuojaan ja teknologiaan. Saat meiltä boutique-luokan palvelua myös esimerkiksi sopimusasioissa ja yhteistyöjärjestelyissä.