Yanhuan Zhou

Counsel, asianajaja

Olen erikoistunut yritysjärjestelyihin ja ollut vuosien varrella mukana sekä kotimaisissa ja kansainvälisissä yritysjärjestelyissä. Minulla on myös usean vuoden kokemus asiakkaiden avustamisesta erilaisissa yhtiöoikeudellisissa kysymyksissä.

Aloitin huhtikuussa 2021 Castrén & Snellmanin transaktiotiimissä. Sitä ennen työskentelin toisessa suomalaisessa asianajotoimistossa yli kymmenen vuotta, ensin harjoittelijana ja myöhemmin valmistumiseni jälkeen juristina. Edellisen työnantajan aikana olin myös secondmentilla asiakasyrityksessä, joten minulla on kokemusta myös in house -juristin työstä. Ennen valmistumistani työskentelin lisäksi lakimiesharjoittelijana kahdessa kansainvälisessä yrityksessä.

Yritysjärjestelyissä pidän erityisesti niiden vauhdikkuudesta ja projektiluonteisuudesta. Olen ratkaisukeskeinen ja tehokas tiimipelaaja. Pidän työskentelystä Castrén & Snellmanin kaltaisessa asiantuntijaorganisaatiossa ja uusista haasteista, joita yritysjärjestelyt tuovat päivittäin.

Yanhuan Zhou’s tireless dedication and commitment was very much appreciated and made a significant difference on our recent deal.

The Legal 500, 2022

Uusimmat referenssit

Palvelut Compliance ja riskienhallinta, Yritysjärjestelyt, Metsätalous ja luonnonvarat
Julkaistu 15.5.2024
Palvelut Yritysjärjestelyt, Rakentaminen ja teollisuuden palvelut
Julkaistu 4.12.2023
Palvelut Data ja teknologia, Immateriaalioikeudet, Työoikeus, Yritysjärjestelyt, Elintarviketeollisuus
Julkaistu 3.10.2023
Palvelut Yritysjärjestelyt, Rakentaminen ja teollisuuden palvelut
Julkaistu 8.8.2023
Palvelut Corporate Governance, Data ja teknologia, Energia, ESG ja yritysvastuu, Kansainvälinen rakentaminen ja projektit, Kiinteistösijoittaminen ja -transaktiot, Kilpailuoikeus ja julkiset hankinnat, Riitojen ratkaiseminen, Ympäristö, infrastruktuuri ja luonnonvarat, Yritysjärjestelyt
Julkaistu 4.5.2023
Palvelut Kilpailuoikeus ja julkiset hankinnat, Työoikeus, Yritysjärjestelyt, Elintarviketeollisuus
Julkaistu 26.4.2023
Palvelut Corporate Governance, FDI-sääntelyneuvonta, Kansainvälinen rakentaminen ja projektit, Kilpailuoikeus ja julkiset hankinnat, Rahoitus, Työoikeus, Yritysjärjestelyt, Rakentaminen ja teollisuuden palvelut
Julkaistu 21.4.2023
Palvelut Kiinteistösijoittaminen ja -transaktiot, Yritysjärjestelyt, Kiinteistöt
Julkaistu 19.4.2023

Tutustu myös muihin alan osaajiimme