Salla Viitikko

Counsel, asianajaja

Olen erikoistunut yritysjärjestelyihin ja yhtiöoikeudellisiin kysymyksiin. Neuvon asiakkaitamme laaja-alaisesti erilaisissa kotimaisissa ja kansainvälisissä yritysjärjestelyissä useilla eri toimialoilla, kuten logistiikan, ICT:n, paperiteollisuuden, kierrätyksen, jätehuollon, energiateollisuuden ja kaivosteollisuuden alalla. Minulla on myös usean vuoden kokemus asiakkaiden avustamisesta erilaisissa yhtiöoikeudellisissa ja corporate governance -kysymyksissä.

Ennen Castrén & Snellmanille tuloani työskentelin toisessa asianajotoimistossa ja kansainvälisesti toimivassa suomalaisessa metsäteollisuuskonsernissa.

Pidän haasteista ja mahdollisuuksista, joita yritysjärjestelyt tarjoavat päivittäin. Tavoitteenani on tuoda lisäarvoa asiakkaalle tunnistamalla järjestelyyn liittyvät riskit ja auttamalla asiakasta saavuttamaan liiketoiminnalliset tavoitteensa oikeudelliset intressit turvaten. Olen ratkaisukeskeinen, luotettava avustaja ja joustava tiimipelaaja. Nautin työskentelystä haastavassa ja nopeatempoisessa ympäristössä, jossa kaikki päivät ovat erilaisia.

Olen perhevapaalla

Tutustu myös muihin alan osaajiimme