Maiju Mäkinen

Senior Associate, asianajaja

Avustan asiakkaitamme kotimaisiin ja rajat ylittäviin yritysjärjestelyihin liittyvissä toimeksiannoissa. Valmistuin oikeustieteen maisteriksi Helsingin yliopistosta loppuvuonna 2019.

Opintojeni ohessa hankin arvokasta käytännön kokemusta työskentelemällä liikejuridiikkaan keskittyvissä asianajotoimistoissa, valtionhallinnossa sekä Euroopan komissiossa. Juuri ennen valmistumistani työskentelin harjoittelijana Castrén & Snellmanilla yritysjärjestelytiimissä. Lisäksi minulla on kokemusta myös pankki- ja vakuutusalalta.

Helsingin yliopiston lisäksi opiskelin oikeustiedettä lukuvuoden ajan Saksassa Ludwig-Maximilians-Universität Münchenissä, jossa opintoni painottuivat yhtiö- ja prosessioikeuteen ja jossa sain kattavan kuvan Saksan oikeusjärjestyksestä.

Uusimmat referenssit

Palvelut Compliance ja riskienhallinta, Työoikeus, Yritysjärjestelyt, Teknologia ja viestintä
Julkaistu 23.5.2024
Palvelut Yritysjärjestelyt, Pääomasijoittaminen
Julkaistu 20.12.2023
Palvelut Yritysjärjestelyt
Julkaistu 1.12.2023
Palvelut Yritysjärjestelyt, Kauppa
Julkaistu 11.8.2023
Palvelut Energia, Ympäristö, infrastruktuuri ja luonnonvarat, Yritysjärjestelyt, Energia ja infrastruktuuri
Julkaistu 16.5.2023
Palvelut Energia, Ympäristö, infrastruktuuri ja luonnonvarat, Yritysjärjestelyt ja strukturoinnit, Yritysjärjestelyt, Energia ja infrastruktuuri
Julkaistu 22.12.2022
Palvelut Kilpailuoikeus ja julkiset hankinnat, Yritysjärjestelyt, Kauppa
Julkaistu 4.8.2022
Palvelut Corporate Governance, Listayhtiöiden jakautumiset ja liiketoimintojen myynnit tai eriyttämiset, Listayhtiöitä koskevat yritysjärjestelyt, Pääomamarkkinat ja finanssialan sääntely, Yritysjärjestelyt ja strukturoinnit, Yritysjärjestelyt, Teknologia ja viestintä
Julkaistu 17.2.2022

Tutustu myös muihin alan osaajiimme