Kasvuyhtiöt

Kasvuyhtiöt

Kun startup-yhtiö ponnistaa kansainvälisille markkinoille, voimakas kasvuvaihe tuo mukanaan uusia haasteita. Kasvavan yhtiön on varmistettava henkilöstöresurssit, huolehdittava corporate governance -asioista, suojattava immateriaalioikeudet ja turvattava rahoituksen ja kassavirran riittävyys.

Puhumme samaa kieltä kasvuyhtiöiden kanssa. Meillä on pitkä kokemus perustajavetoisten ja sijoittajataustaisten yritysten neuvomisesta kaikilla liikejuridiikan osa-alueilla sekä kasvu- ja teknologiayhtiöiden rahoituskierrosten ja transaktioiden toteuttamisesta. Tarjoamme laaja-alaista juridista neuvontaa kaikissa kehitysvaiheissa oleville kasvuyrityksille ja toimimme niiden strategisena kumppanina rahoituskierroksissa, yrityskaupoissa ja exit-järjestelyissä.

Kuljemme kumppanina rinnallasi ja skaalaamme tarjontaamme oman kasvupolkusi ja oman juristitiimisi resurssien mukaan. Saat meiltä juuri oikeat juridiset osaajat vastaamaan kasvun myötä lisääntyviin uusiin ja monenlaisiin juridisiin tarpeisiisi. Tarjoamme neuvontaa pääoman hankkimisessa ja rahoituskierroksissa, kannustinjärjestelmissä, yhtiöoikeudessa, työoikeudessa, teknologiaoikeudessa ja immateriaalioikeuksien suojaamisessa, veroasioissa sekä strukturoinnissa. Olemme avustaneet lukuisia eri toimialoilla toimivia kasvuvaiheen yhtiöitä ja meillä on erityisen vahva kokemus muun muassa teknologia-, energia-, elintarvike-, terveysteknologia- ja life science -alalta.

Kokoamme nopeasti ja ketterästi ylikansallisen projektitiimin kaikenkokoisiin yritysjärjestelyihin, joissa tarvitaan useisiin maihin ulottuvaa juridista neuvontaa. Neuvomme, mitä pitää ottaa huomioon, jos keräät rahoitusta kansainvälisiltä sijoittajilta tai harkitset rajat ylittävää yrityskauppaa tai listautumista. Olemme toimineet jo pitkään kansainvälisten sijoittajien kumppanina ja teemme jatkuvasti yhteistyötä teknologiasuuntautuneiden kansainvälisten asianajotoimistojen, taloudellisten neuvonantajien ja investointipankkien kanssa.

Palvelumme

  • Sijoituskierrokset
  • Yhtiöoikeudellinen neuvonta
  • Optio-ohjelmat ja osakepohjaiset kannustinjärjestelmät
  • Immateriaalioikeuksien suojaaminen
  • Verotus
  • Työoikeudellinen neuvonta
  • Yritysjärjestelyt
  • Exit-strategiat ja listautumiset