Kiinteistösijoitta­minen ja -transaktiot

Kiinteistösijoitta­minen ja -transaktiot

Full house services for real estate, excellent experience.

The Legal 500

Olit sitten sijoittaja, kiinteistön omistaja, hallinnoija tai kehittäjä, kiinteistöliiketoiminnan juridiset haasteet vaativat neuvonantajan, jolla on laaja-alaista osaamista aina päivittäisestä kiinteistöhallinnoinnista kiinteistötransaktioihin.

Työskentelemme jatkuvasti kiinteistömarkkinoiden johtavien kiinteistökehittäjien, kiinteistösijoittajien, rakennusyhtiöiden ja kiinteistörahastojen kanssa.

Kansainvälisesti tunnustetut asiantuntijamme auttavat sinua menestymään toimialasi vaativissa tilanteissa. Hyödyt projekteissasi vuosien kokemukseen perustuvasta kiinteistöliiketoiminnan ja rakennushankkeiden ymmärryksestämme. Käytännönläheinen ja innovatiivinen toimintamallimme tarjoaa ratkaisut aina yksittäisistä kiinteistö- ja rakentamisalan kysymyksistä moniulotteisiin kiinteistöjärjestelyihin niin suomalaisissa kuin rajat ylittävissä hankkeissa.

Oikeudellisten kysymysten lisäksi hoidamme puolestasi koko transaktioprosessin, jolloin voit itse keskittyä muihin järjestelyn kannalta keskeisiin kysymyksiin. Johtavat rahoituksen, verotuksen ja julkisten hankintojen asiantuntijamme antavat ainutlaatuisen lisäarvon projekteihisi.