Pääomasijoittaminen

Pääomasijoitusten tekeminen jatkuvasti muuttuvilla markkinoilla edellyttää neuvonantajilta alan syvällistä tuntemusta ja kokemuksen tuomaa pelisilmää. Meiltä saat harkitut ja toimivat ratkaisut sijoitushankkeesi kaikkiin vaiheisiin.

Palvelumme kattavat liikejuridiikan koko kentän. Projektissasi hyödyt muun muassa ensiluokkaisista, pääomasijoitustransaktioillesi räätälöitävistä strukturointi- ja rahoitusratkaisuista sekä kannustinjärjestelmistä.


Pääomasijoittamiselle omistautuneiden osaajiemme monipuolinen asiantuntemus takaa projektisi tehokkaan toteutuksen. Tunnemme liiketoimintasi ja ymmärrämme tavoitteesi – keskitymme olennaiseen.

Referenssit

Aura Capital ja muut myyjät: Bluegiga Technologies Oy:n myynti yhdysvaltalaiselle Silicon Labs -yhtiölle (NASDAQ: SLAB). Bluegiga toimittaa lyhyen kantaman langattomia ratkaisuja ja esineiden internetin ohjelmistoja ja kuuluu alan nopeimmin kasvaviin itsenäisiin yrityksiin.
 
CapMan Oyj: Neuvoimme CapManin hallinnoimia rahastoja ja muita osakkeenomistajia yrityskaupassa, jossa päämiehemme myivät Finlayson & Co Oy:n. Neuvoimme samassa yhteydessä myös Finlaysonia, kun se myi Familon-liiketoimintansa Trading House Eestille.

Index Ventures ja sen johtama sijoittajasyndikaatti (Index Ventures, Institutional Venture Partners ja Atomico): peliyhtiö Supercell Oy:n sijoituskierros. Index Ventures, Institutional Venture Partners ja Atomico hankkivat kierroksella 16,7 prosenttia Supercellin osakkeista. Supercell tunnetaan hittipeleistään Clash of Clansista ja Hay Daysta.
 
Suomen Teollisuussijoitus: Kansainvälisen telakkayhtiön Meyer Turku Oy:n osto. Meyer on erikoistunut korkean teknologian laivanrakennusprojekteihin. Yhtiön Turun-telakalla on rakennettu mm. risteilyalukset M/S Oasis of the Seas ja M/S Allure of the Seas, jotka kuuluvat Suomen suurimpiin vientituotteisiin ja maailman suurimpiin ja innovatiivisimpiin matkustaja-aluksiin.
 
Verdane Capital ja muut myyjät: Toimimme myyjien suomalaisena neuvonantajana, kun CRF Box (CRF Health) myytiin Vitruvian Partnersin hallinnoimille rahastoille. CRF Health toimittaa hoitotulosten sähköisiä arviointiratkaisuja (eCOA) maailmanlaajuisiin kliinisiin lääketutkimuksiin.