Stipendi tulevaisuudelle

Stipendi tulevaisuudelle

Castrén & Snellmanin sydän on aina sykkinyt paremmalle ja oikeudenmukaisemmalle huomiselle. Mittavan historiamme aikana olemme toimineet neuvonantajina yhteiskunnallisesti merkittävissä, uraauurtavissa hankkeissa ja olleet mukana luomassa nuorille lupauksille ja vaikuttajille kasvun paikkoja.

Jaoimme viime vuonna juhlavuotemme kunniaksi stipendejä opiskelijoille, jotka olivat käyttäneet omaa ääntään ja ajatteluaan ja laittaneet itsensä likoon paremman tulevaisuuden puolesta. Haluamme tukea tulevaisuutemme rakentajia myös jatkossa. Stipendi tulevaisuudelle on pieni kannustuksemme opiskelijoille, jotka ovat osoittaneet yhteiskunnallista aktiivisuutta ja vaikuttaneet itselleen tärkeisiin asioihin. Heille, joita yhteinen ajaa enemmän kuin oma ja jotka paitsi haaveilevat, myös toimivat.

Etsimme tulevaisuuden menestystarinoiden kirjoittajia

Tulevaisuuden menestystarinat on aina kirjoitettu uuden sukupolven äänellä. Tänä keväänä haluamme palkita 1 000 euron stipendeillä kaksi tulevaisuutemme kirjoittajaa. Hakuaika on 2.4.–2.5.2024.

Kuka on oman yhteisösi tai opiskeluympäristösi aktiivi, joka ansaitsee tulla nähdyksi, kuulluksi – ja stipendillä palkituksi? Ehkä se olet sinä itse? Kerro se meille hakuajan puitteissa.

Hae stipendiä tästä.
Suosittele stipendin saajaa tästä.

Stipendi tulevaisuudelle -haku on tarkoitettu suomalaisessa korkeakoulussa kirjoilla oleville oikeustieteen ja kauppatieteiden pääaineopiskelijoille sekä kaupallisen alan tradenomiopiskelijoille. Opiskelijat voivat hakea stipendiä itselleen tai osallistua hakuun suosittelun kautta.

Stipendiraati

Stipendien saajat valitsee stipendiraati, johon kuuluu kaksi Castrén & Snellmanin asiantuntijaa sekä yksi ulkopuolinen asiantuntija. Stipendiraati käsittelee hakemukset nimettöminä.

Kaarina Harkonmäki, Nuorten UNESCO-delegaatti 2024-2025

Nuorten Unesco-delegaatit osallistuvat Unescon yleiskokoukseen osana Suomen delegaatiota ja Unescon nuorisofoorumiin sekä osallistuvat mahdollisuuksien mukaan muuhunkin Unescoon liittyvään valmisteluun, erityisesti tieteen ja tutkimuksen aloilla. Unesco-nuorisodelegaatti on ollut myös kutsuttuna asiantuntijana Suomen Unesco-toimikunnan kokouksissa. Unesco-delegaattikaudellaan Kaarina haluaa erityisesti keskittyä rauhan ja sivistyksen rooliin yhteiskunnassa. Maailmanpolitiikan opiskelijana ja YK-nuorten aktiivina monenkeskiseen yhteistyöhön ja kestävään kehitykseen liittyvät aiheet ovat Kaarinan erityisiä kiinnostuksen kohteita.

Sakari Lukinmaa, Castrén & Snellmanin toimitusjohtaja

Outi Ruohola, Castrén & Snellmanin henkilöstöjohtaja

Hae stipendiä

Kuka on oman yhteisösi tai opiskeluympäristösi aktiivi, joka ansaitsee tulla nähdyksi, kuulluksi – ja stipendillä palkituksi? Ehkä se olet sinä itse? Kerro se meille.

Haku on tarkoitettu suomalaisessa yliopistossa kirjoilla oleville oikeustieteen ja kauppatieteiden pääaineopiskelijoille sekä kaupallisen alan tradenomiopiskelijoille.

Vinkit Stipendi tulevaisuudelle -hakuun

01

Kerro meille omin sanoin, miten olet osoittanut opiskelijana aktiivisuutta ja vaikuttanut sinulle tärkeisiin asioihin. Kerro myös ajatuksistasi, teoistasi ja toimistasi: Kuinka haluat muuttaa maailmaa? Mikä sinua motivoi ja mikä saa sinut toimimaan yhteisen hyvän eteen?

02

Stipendejä ei jaeta koulumenestyksen perusteella. Sen sijaan haluamme palkita stipendein kaksi opiskelijaa, jotka ajavat intohimoisesti ja määrätietoisesti itselleen tärkeitä, yhteiskunnallisesti merkittäviä asioita. Kerrothan tästä meille hakemuksessasi.

03

Ole rohkeasti oma itsesi!

Usein kysytyt kysymykset

Sytytä urallesi kipinä Cassulla!

Stipendiohjelman säännöt ja ohjeet

Alla olevista linkeistä pääset tutustumaan Stipendi tulevaisuudelle -ohjelman sääntöihin ja ohjeisiin sekä tietosuojaselosteeseen. 

Ota yhteyttä