Freja Väyrynen

Senior Associate, asianajaja

Avustan asiakkaitamme laajasti erilaisissa pääomasijoittamiseen ja rahastoihin liittyvissä toimeksiannoissa. Minulla on kokemusta muun muassa rahastojen perustamisesta, yhteissijoitusjärjestelyistä, rahastosijoituksista ja rahasto-osuuksien jälkimarkkinakaupoista. Lisäksi työskentelen säännöllisesti yritysjärjestelyihin sekä yleiseen yhtiö- ja sopimusoikeuteen liittyvien toimeksiantojen parissa.

Ennen Castrén & Snellmanille tuloani toimin osakkaana eräässä pohjoismaisessa pääomasijoitusalan yhtiössä, jossa vastuullani oli juridisten asioiden lisäksi kansainvälisten rahastoyhtiöasiakkaidemme rahastojen varainhankintaan ja sijoittajasuhteisiin liittyviä tehtäviä. Olen lisäksi työskennellyt toisessa Suomen johtavassa asianajotoimistossa, jossa neuvoin asiakkaita pääomasijoittamiseen ja rahastoihin liittyvissä asioissa. Minulla on työkokemusta myös ulkomailta, sillä olen asunut ja työskennellyt Helsingin lisäksi Tukholmassa ja Madridissa.

Kokemustaustani ansiosta tunnen alan sekä juridiset että kaupalliset markkinakäytännöt ja liiketoiminnalliset tarpeet. Puhun sujuvasti kolmea kieltä ja ymmärrän hyvin myös kansainvälisiä markkinoita ulkomaan kokemukseni ansiosta.