Energia

Energia

Impressive department regularly instructed on high-profile, complex mandates. Areas of expertise include mining, wind power and oil and gas. Also covers LNG projects and mining.

Chambers Europe

Energiaratkaisuista on tulossa entistä tärkeämpi osa jokaisen yrityksen brändiarvoa. Eettiset näkökohdat, yritysvastuu ja nopeasti kehittyvä sääntely-ympäristö ovat merkittävästi muuttamassa yleistä suhtautumista energiakysymyksiin.

Meillä on Suomen johtava energia-alaan erikoistunut juristitiimi. Juristiemme toimialatuntemus, monialainen osaaminen ja kansainvälinen kokemus varmistavat, että hankkeesi on parhaissa mahdollisissa käsissä. Olemme neuvoneet asiakkaita niin uraauurtavissa hankkeissa kuin kaikkein haastavimmissa PPP-projekteissakin, minkä vuoksi meillä on poikkeuksellisen kattava ymmärrys koko energiasektorista. Meiltä saat myös energiatoimialan tarpeisiin räätälöidyt rahoitus- ja transaktiopalvelut.

Palvelemme maamme merkittävimpiä energia-alan yrityksiä ja hankevastaavia kotimaassa ja ulkomailla. Toimimme myös kunnallisella energia-sektorilla ja neuvomme projektien kehittäjiä ja sijoittajia. Olemme kansainvälisten energia-alan toimijoiden ykköskumppani Suomessa.