Rahoitus

Suomen suurimmalta rahoitusryhmältä ja alan parhaiksi todetuilta asiantuntijoilta saat ensiluokkaiset palvelut tukemaan liiketoimintaasi kaikissa markkinatilanteissa. Tehtävämme on olla luottoneuvonantaja, joka ymmärtää tarpeesi ja tavoitteesi. Tunnemme markkinakäytännöt ja keskitymme olennaiseen – löydämme ratkaisut kaikkein haastavimpiinkin tilanteisiin. Rajat ylittävissä toimeksiannoissa hyödyt pitkästä kokemuksestamme ja laajasta kansainvälisestä verkostostamme.


The Legal 500, IFLR1000,Chambers Europe ja Chambers Global luokittelevat palvelumme Suomen parhaimpien joukkoon. ”This much-admired firm is at the forefront of banking and finance work, handling domestic and international financing cases of significant magnitude and complexity.” (Chambers Europe 2013)

Referenssit

Projektiyhtiön ja sen taustalla olevan konsortion pääneuvonantaja Koskenkylän ja Kotkan välisen E18-moottoritieosuuden suunnittelua, rakentamista, ylläpitoa ja rahoitusta koskevassa hankkeessa.

Rahoittajien pääneuvonantaja rajat ylittävässä transaktiossa, jossa muutettiin Luvata Fabrication Oy:n ja sen eri maanosissa sijaitsevien tytäryhtiöiden lainasopimusta.

Banco Santander S.A.:n neuvonantaja 168,205,575 euron ja 59,131,372 USA:n dollarin suuruisessa Eldorado Brasil Celulose S.A.:n suomalaisten koneiden ja laitteiden vientikaupan rahoitusjärjestelyssä liittyen Brasiliassa toteutettavaan selluloosatehdashankkeeseen.

Pohjola Pankki Oyj:n, Nordea Pankki Suomi Oyj:n ja Danske Bank Oyj:n pääneuvonantaja Glaston Oyj:n 75 miljoonan euron lainan rajat ylittävässä uudelleenrahoituksessa ja uudelleenjärjestelyssä.

 

 

 

 

 

 

 

 

V