Minna Korhonen

osakas, asianajaja

Neuvon rahoituslaitoksia, sijoittajia ja lainanottajia kotimaisissa ja rajat ylittävissä yritysjärjestelyissä: yrityskaupparahoituksessa ja muissa lainarahoitetuissa rahoitusjärjestelyissä, kiinteistörahoituksessa sekä yritysrahoituksessa, jälleenrahoituksessa ja kestävän rahoituksen kysymyksissä.

Kestävällä rahoituksella on tärkeä rooli ilmastonmuutoksen hillinnässä, koska kansainväliset ilmastotavoitteet edellyttävät varojen ohjaamista ympäristöystävällisiin kohteisiin. Tukemalla asiakkaitamme kestävissä rahoitusjärjestelyissä vauhditamme samalla vihreää siirtymää ja kestävää kehitystä.

Minulla on syvällinen kokemus myös erilaisista velkajärjestelyistä ja muista maksukyvyttömyystilanteiden ratkaisumalleista, joissa olen edustanut sekä velkojia että velallisia. Lisäksi neuvon asiakkaitamme kiinteistötransaktioissa ja yhtiöoikeudessa. Työuraani mahtuu myös työkomennus Finanssialan keskusliitossa.

Työskentelen ennakoivasti ja käytännönläheisesti. Olen ratkaisukeskeinen ja teen kaikkeni löytääkseni parhaat mahdolliset ratkaisut asiakkaalleni.