Pääomasijoittaminen

Pääomasijoitusten tekeminen jatkuvasti muuttuvilla markkinoilla edellyttää neuvonantajilta alan syvällistä tuntemusta ja kokemuksen tuomaa pelisilmää. Meiltä saat harkitut ja toimivat ratkaisut sijoitushankkeesi kaikkiin vaiheisiin.

Palvelumme kattavat liikejuridiikan koko kentän. Projektissasi hyödyt muun muassa ensiluokkaisista, pääomasijoitustransaktioillesi räätälöitävistä strukturointi- ja rahoitusratkaisuista sekä kannustinjärjestelmistä.


Pääomasijoittamiselle omistautuneiden osaajiemme monipuolinen asiantuntemus takaa projektisi tehokkaan toteutuksen. Tunnemme liiketoimintasi ja ymmärrämme tavoitteesi – keskitymme olennaiseen.

Referenssit

CapMan Oyj: Neuvoimme CapManin hallinnoimia rahastoja ja muita osakkeenomistajia yrityskaupassa, jossa päämiehemme myivät Finlayson & Co Oy:n. Neuvoimme samassa yhteydessä myös Finlaysonia, kun se myi Familon-liiketoimintansa Trading House Eestille.

Avustimme Harvia Oy:tä sen enemmistöosakkuuden myynnissä CapMan Oyj:n hallinnoimille rahastoille. Harvia Oy on maailman johtavia sauna-alan yrityksiä. Enemmistöosakkuuden myynnillä toteutetaan sukupolvenvaihdos ja kehitetään yrityksen liiketoimintaa sekä Suomessa että Harvian tärkeimmillä vientimarkkinoilla.

Index Ventures ja sen johtama sijoittajasyndikaatti (Index Ventures, Institutional Venture Partners ja Atomico): peliyhtiö Supercell Oy:n sijoituskierros. Index Ventures, Institutional Venture Partners ja Atomico hankkivat kierroksella 16,7 prosenttia Supercellin osakkeista. Supercell tunnetaan hittipeleistään Clash of Clansista ja Hay Daysta.
 
Sponsor Capital ja sen hallinnoima rahasto: Espotel Oy:n koko osakekannan osto. Espotel on Suomen johtavia sulautettujen järjestelmien tuotekehitysyhtiöitä.