Kim Parviainen

osakas, asianajaja

Avustan asiakkaitamme aineettomaan omaisuuteen ja digitalisaatioon liittyvissä hankkeissa ja riidoissa. Erikoisalaani ovat digitaalisen maailman sääntelykysymykset ja riidat.

Neuvon säännöllisesti asiakkaitamme isoissa immateriaalioikeuksiin, tietosuojaan ja teknologiaan liittyvissä hankkeissa ja riita-asioissa. Olen edustanut asiakkaitamme kansallisissa ja eurooppalaisissa tuomioistuimissa, välimiesmenettelyissä sekä erilaisissa viranomaismenettelyissä ja niiden valmistelussa. Asiakkaamme arvostavat teknistä osaamistani ja ymmärrystäni teknisistä ja liiketoiminnallisista yksityiskohdista.

Asiakkaamme pyytävät minua usein myös avustamaan isojen kaupallisten sopimusten laatimisessa ja neuvottelemisessa. Olenkin ollut mukana tekemässä monia merkittäviä teknologiaa ja sisältöä koskevia lisenssisopimuksia, jakelusopimuksia, tutkimus- ja tuotekehityssopimuksia, konsortiosopimuksia, standardisointisopimuksia sekä muita sopimuksia.

Uusimmat referenssit

Palvelut Vakuutus
Julkaistu 5.12.2023
Palvelut Immateriaalioikeudet, Riitojen ratkaiseminen, Rikosprosessit ja tutkinnat
Julkaistu 18.10.2023
Palvelut Corporate Governance, Data ja teknologia, Energia, ESG ja yritysvastuu, Kansainvälinen rakentaminen ja projektit, Kiinteistösijoittaminen ja -transaktiot, Kilpailuoikeus ja julkiset hankinnat, Riitojen ratkaiseminen, Ympäristö, infrastruktuuri ja luonnonvarat, Yritysjärjestelyt
Julkaistu 4.5.2023
Palvelut Corporate Governance, Julkiset ostotarjoukset, Kasvuyhtiöt, Kilpailuoikeus ja julkiset hankinnat, Listayhtiöitä koskevat yritysjärjestelyt, Pääomamarkkinat ja finanssialan sääntely, Yritysjärjestelyt, Media ja viihde
Julkaistu 4.3.2022
Palvelut Immateriaalioikeudet, Pääomasijoittaminen, Pääomasijoittaminen
Julkaistu 10.12.2021
Palvelut Data ja teknologia, Ulkoistaminen, Vakuutus, Rahoitus- ja vakuutuslaitokset
Julkaistu 7.9.2021
Palvelut Kilpailuoikeus ja julkiset hankinnat, Työoikeus, Vero ja strukturointi, Yritysjärjestelyt
Julkaistu 24.6.2021
Palvelut Immateriaalioikeudet, Maksukyvyttömyysmenettelyt, Yritysjärjestelyt
Julkaistu 18.6.2021