Anne Laukkasuo

EU-tavaramerkki- ja -mallioikeusasiamies

Hoidan tavaramerkkeihin ja mallioikeuksiin liittyviä toimeksiantoja ja neuvon laaja-alaisesti kotimaisia ja ulkomaisia asiakkaita tavaramerkkien ja mallioikeuksien suojaamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Avustan tavaramerkkien ja mallioikeuksien suojaamisessa eri maissa ja suojajärjestelmissä aina ennakkotutkimuksista väite- ja valitusprosesseihin saakka. Lisäksi neuvon IPR-strategia-asioissa, IPR-salkun hallinnoinnissa ja ylläpidossa sekä tavaramerkkioikeuksien valvontaan ja puolustamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Minulla on yli 10 vuoden kokemus immateriaalioikeuksiin liittyvistä työtehtävistä. Ennen Castrén & Snellmanille tuloani työskentelin suomalaisessa immateriaalioikeuksiin erikoistuneessa asiantuntijayrityksessä.

Asiakassuhteissa minulle on keskeistä löytää asiakkaan liiketoimintaa aidosti palvelevat ja kustannustehokkaat ratkaisut.

Olen Euroopan unionin teollisoikeuksien viraston (EUIPO) hyväksymä tavaramerkki- ja mallioikeusasiamies sekä auktorisoitu tavaramerkkiasiamies Suomessa.