Maksukyvyttömyysmenettelyt

Vuosikymmenten kokemuksen ansiosta hoidamme vaativimmatkin maksukyvyttömyystilanteet kustannustehokkaasti ja luotettavasti alusta loppuun. Saat meiltä parhaat asiantuntijat ja kokonaisvaltaisinta liikejuridiikan osaamista. Esimerkiksi uudelleenjärjestelyissä hyödyt myös rahoitukseen ja yritysjärjestelyihin erikoistuneiden juristiemme tunnustetusta osaamisesta. Pitkäaikaiset ja luotettavat kansainväliset kontaktimme takaavat onnistuneen lopputuloksen myös kansainvälisissä toimeksiannoissa.


Chambers Global luokittelee toimistomme Suomen johtavaksi asianajotoimistoksi maksukyvyttömyysmenettelyissä. Useat kansainväliset hakemistot sijoittavat Pekka Jaatisen ja Pauliina Tenhusen Suomen parhaiden asiantuntijoiden joukkoon.

Referenssit


Selvittäjänä ja/tai valvojana Talvivaaran Kaivososakeyhtiö Oyj:n, Talvivaara Sotkamo Oy:n, Lappland Goldminers Oy:n ja Top-Sport Oy:n yrityssaneerauksissa.

Pesänhoitajana muun muassa Tiimari Oyj:n, Tiimari Retail Oy:n, Winwind Oy:n ja Quattrogemini Oy:n ja sen konserniyhtiöiden konkursseissa.

Pankkien avustajana panttirealisaatioissa.