25.1.2022

Körber – Osake-enemmistön hankkiminen tekoälykonsultointiyritys DAIN Studiosista

Toimimme kansainvälisen teknologiakonsernin Körberin neuvonantajana järjestelyssä, jossa Körber vahvisti digitaalisia palveluitaan hankkimalla osake-enemmistön data- ja tekoälykonsultointiyritys DAIN Studiosista.

”AI First on yksi Körberin strategisista painopisteistä. DAIN Studiosin avulla vahvistamme asemaamme globaalina innovaatiojohtajana ja tulevaisuuden tekoälyratkaisujen toimittajana”, Körber AG:n CDO Christian Schlögel toteaa. ”DAIN Studiosin konsultointiosaamisen avulla pystymme auttamaan yrityksiä tehostamaan toimintaansa tekoälyä hyödyntämällä ja tuomaan asiakkaillemme näkyvää lisäarvoa.”

Körber AG on vuonna 1946 perustettu kansainvälinen teknologiakonserni, jolla on noin 10 000 työntekijää yli 100 toimipisteessä ympäri maailmaa. Körberin Digital-liiketoiminta-alue tarjoaa ja kehittää digitaalisia tuotteita, palveluita ja ratkaisuja yhdessä eri alojen asiantuntijoiden, tutkijoiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa logistiikan, lääketeollisuuden, pehmopaperituotannon ja tupakkateollisuuden alalla tavoitteenaan globaalien valmistusketjujen transformaatio. Körber AG on Körber-konsernin holding-yhtiö.

DAIN Studios on vuonna 2016 perustettu suomalais-saksalainen data- ja tekoälykonsultointiyritys. DAIN Studiosilla on asiakkaita useilta eri toimialoilta, kuten televiestintäalalta, lääketeollisuudesta, valmistusteollisuudesta, pankki- ja vakuutusalalta sekä media-alalta.