Toimimme Triton Smaller Mid-Cap Fund II -rahaston neuvonantajana järjestelyssä, jossa rahasto hankki kahdeksan suomalaista yritystä ja toimi näin uuden Habeo Group -konsernin perustajana ja rahoittajana. Uuden konsernin liikevaihto on yhteensä noin 120 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 600 kiinteistötekniikan ammattilaista. Konsernin palvelualoihin kuuluvat esimerkiksi lämmitys, vesi ja viemäröinti, ilmanvaihto ja ilmastointi, sähkötyöt, jäähdytys ja kylmätekniikka, paloturvallisuus sekä automaatio. Strategiansa mukaisesti Habeo Group on ostanut paikallisesti toimivia, menestyneitä ja kiinteistötekniikkaan erikoistuneita suomalaisyrityksiä, ja se on tällä hetkellä toimialan viidenneksi suurin toimija Suomessa. Konserni jatkaa strategiansa toteuttamista palveluportfolioon sopivilla suomalaisilla yritysostoilla.

Habeo Group -konserniin kuuluvat seuraavat kahdeksan yhtiötä:

Afire Oy – Yritys, joka tarjoaa asiakkailleen markkinoiden parhaat sammutusratkaisut eri käyttötarkoituksiin.

ESP-konserni – Uudis- ja korjausrakentamiseen erikoistunut yritysryhmä, joka tuottaa kaikki LVISA-palvelut luotettavasti ja laadukkaasti.

HSK Sähkö Oy – Monipuolinen ja muuntautumiskykyinen täyden palvelun sähköurakoitsija, jonka toimialueena on koko Suomi.

Neloset Yhtiöt Oy – Täyden palvelun talotekniikka- ja rakennusliike, joka tarjoaa taloyhtiöille rakentamisen ja remontoinnin palveluita kätevästi saman katon alta.

Respect-yhtiöt – Monipuolinen osaaja, joka palvelee asiakkaitaan saumattomasti kaikissa korjausrakentamisen tarpeissa.

SFT Finntekniikka Oy – Kylmäalan ammattilainen, joka tarjoaa laadukasta kylmälaitteiden ja jäähdytysjärjestelmien kokonaispalvelua.

Sähkö Oy Turku ja Helsinki – Sähköalan yritysryhmä, joka toteuttaa laaja-alaisesti erilaisia töitä suunnittelusta asennukseen niin kohteen päätoteuttajana kuin sivu-urakoitsijanakin.

Vaasan Kylmäkone Oy – Yritys, joka suunnittelee, myy, asentaa ja huoltaa ammattikäyttöön tarkoitettuja kylmälaitteita ja -järjestelmiä.

Vuonna 1997 perustettu Triton on sponsoroinut kymmentä rahastoa, ja sen ydinsektoreita ovat teollisuuden tekniikka, yrityspalvelut, kuluttajat ja terveydenhuolto. Tritonin portfolioon tällä hetkellä kuuluvien yritysten yhteenlaskettu liikevaihto on noin 18 miljardia euroa, ja ne työllistävät noin 105 000 työntekijää. Triton Smaller Mid-Cap Fund II -rahasto soveltaa Tritonin menestyksekästä sijoitusstrategiaa Tritonin ydinsektoreilla toimiviin keskisuuriin yrityksiin. Se tarjoaa osaamisensa ja resurssinsa johtoryhmien käyttöön ja auttaa niitä näin laajentamaan yritystensä markkina-asemaa ja toteuttamaan kasvustrategioita kestävällä tavalla.