26.10.2020

Ukkoverkot – Osakekannan myynti Cellnexille

Avustimme Ukkoverkot Oy:tä ja sen osakkeenomistajia transaktiossa, jossa Euroopan johtava langattoman telekommunikaatioinfrastruktuurin tarjoaja Cellnex osti EDZCOMin emoyhtiön Ukkoverkot Oy:n koko osakekannan. Kaupan kautta Cellnexistä tulee EDZCOMin Edge Connectivity -ratkaisujen ainoa omistaja.

EDZCOM suunnittelee kansainvälistä laajentumista Ison-Britannian ja Ranskan markkinoille vuoden 2020 lopulla sekä kasvua muilla Euroopan markkinoilla seuraavina vuosina. Uusi omistaja Cellnex mahdollistaa suunnitellun kasvun.

“EDZCOM on kasvuyhtiö, jolla on erittäin asiantunteva tiimi. Cellnexin vaikuttavan laaja toiminta-alue ja kyvykkyydet tarjoavat meille pääsyn kasvurahoitukseen ja uusille markkinoille. Yhtiöt täydentävät toisiaan erinomaisesti, luoden mahdollisuuksia vertikaaliseen integraatioon”, sanoo EDZCOMin toimitusjohtajana jatkava Mikko Uusitalo lehdistötiedotteessa.

EDZCOM on pohjoismainen markkinajohtaja Edge Connectivity -ratkaisuissa eli yksityisissä langattomissa yhteysratkaisuissa.

Cellnex on Euroopan keskeisiä langattoman telekommunikaatioinfrastruktuurin tarjoajia. Cellnex toimii Italiassa, Alankomaissa, Isossa-Britanniassa, Ranskassa, Sveitsissä, Irlannissa, Portugalissa ja Espanjassa.