17.4.2023

Uponor Infra – Kaukolämpöliiketoiminnan myynti

Toimimme Uponor Infra Oy:n neuvonantajana sen myydessä kaukolämpöliiketoimintansa ISOPLUS Suomi Oy:lle, joka on osa Euroopan johtavaa kaukolämpöputkivalmistajaa ISOPLUS-konsernia.

Uponorin kaukolämpöliiketoiminnan liikevaihto oli noin 40 miljoonaa euroa vuonna 2022, ja siihen kuului Uponorin kaukolämpöliiketoiminta Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Norjassa. Kaukolämpöliiketoiminnan myynti on linjassa Uponor Infran ydinliiketoiminnan kasvuun tähtäävän strategian kanssa.

Uponor on yksi johtavista kansainvälisistä toimijoista, jonka ratkaisut kuljettavat vettä tehokkaasti ja varmasti kaupungeissa, rakennuksissa ja kodeissa. Uponor auttaa asiakkaitaan asunto-, liike- ja julkisessa rakentamisessa, kunnissa sekä vesi- ja voimalaitoksissa parantamaan tuottavuuttaan. Uponorin tuotteita myydään yli 80 maassa ja sen palveluksessa on noin 4 000 ammattilaista 26 maassa Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Vuonna 2022 konsernin liikevaihto oli noin 1,4 miljardia euroa. Uponor Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä.