Elina Marttala

Senior Associate, asianajaja

Neuvon kotimaisia ja ulkomaisia asiakkaita kiinteistötransaktioissa, kehityshankkeissa, vuokrasopimusneuvotteluissa, sale and leaseback -järjestelyissä ja kiinteistöjen hallinnointia koskevissa kysymyksissä. Pyrin avustamaan asiakkaitamme ratkaisukeskeisesti tavalla, joka edistää tehokkaasti asiakkaan tavoitteiden saavuttamista.

Olen ollut secondmentilla kiinteistösijoitus- ja -kehitysyhtiössä. Tämän kokemuksen ansiosta osaan katsoa asioita asiakkaan näkökulmasta ja tiedän omakohtaisesti, mitä asiakas odottaa oikeudellisilta neuvonantajiltaan. On palkitsevaa, kun ymmärtää aidosti asiakkaan liiketoimintaa ja juridisen asiantuntemuksen tarvetta ja voi tarjota kuhunkin projektiin parhaiten sopivaa palvelua.

Olen työskennellyt harjoittelijana myös toisessa liikejuridiikan asianajotoimistossa, jossa erikoistuin ympäristö- ja kiinteistöoikeuteen: siellä osallistuin ympäristö- ja energia-alan toimeksiantoihin, jotka liittyivät erityisesti uusiutuvaan energiaan, sähkömarkkinasääntelyyn, kaivosalaan ja ympäristölupa-asioihin. Opintojeni aikana syvensin lisäksi asiantuntemustani maankäyttöön ja ympäristöön liittyvissä oikeudellisissa kysymyksissä työskentelemällä lupakäsittelijänä kaivosviranomaisessa ja infrastruktuurialan yrityksen lakiasiaintiimissä.