Kuljetus ja logistiikka

Logistiikka-ala toimii kovien paineiden puristuksessa. Toimialaan liittyy runsaasti omanlaisiaan oikeudellisia kysymyksiä, jotka voivat koskea kuljetusten ja varastoinnin lisäksi koko logistiikkaketjun hallintaa.

Kokenut tiimimme neuvoo sinua maantiekuljetuksia, yhdistettyjä kuljetuksia ja muita kuljetuksia koskevien sopimusten neuvottelussa ja laadinnassa. Voimme auttaa myös rautateihin ja raidekuljetuksiin liittyvissä asioissa.

Olipa kyse sitten perinteisestä huolinnasta tai kattavammista logistiikkapalveluista, me pystymme ratkaisemaan oikeudelliset haasteesi.

Jos riitoja syntyy, kuljetus- ja logistiikka-alan johtavat riitojen ratkaisijamme auttavat sinua sekä tuomioistuimissa että kotimaisissa ja kansainvälisissä välimiesmenettelyissä.

Vahvan ja kansainvälisen verkostomme ansiosta pystymme tarjoamaan sinulle ensiluokkaista ja luotettavaa palvelua ajasta ja paikasta riippumatta.    

The lawyers are careful - they do the smartest thing in each situation. They adopt not a dogmatic approach but do the most feasible thing.
Chambers Europe, 2016

{{result.date}}


{{cases.loadMore}}