Anders Forss

osakas, asianajaja

Olen riidanratkaisupalvelumme toinen vetäjä. Edustan asiakkaitamme kotimaisissa ja kansainvälisissä välimiesmenettelyissä ja oikeudenkäynneissä.

Olen toiminut asiamiehenä lukuisissa vaativissa kaupallisissa riidoissa, jotka ovat liittyneet muun muassa yritysjärjestelyihin, yhteisyrityksiin ja osakassopimuksiin, rahoitukseen, rakentamiseen, tuotevastuukysymyksiin, IT:hen ja televiestintään, energiaan, myyntiin sekä valkokaulusrikollisuuteen.

Toimin säännöllisesti välimiehenä osapuolten tai välimiesinstituutin nimityksestä esimerkiksi Keskuskauppakamarin välimieslautakunnan FAI:n ja Tukholman kauppakamarin välimiesinstituutin SCC:n hallinnoimissa välimiesmenettelyissä. Olen myös Suomen välimiesoikeusyhdistys ry:n ja Suomen Lainopillinen Yhdistys ry:n hallitusten jäsen.

Kansainväliset asianajoalaa arvioivat hakemistot Chambers Global, Chambers Europe, The Legal 500, Who’s Who Legal ja Benchmark Litigation sijoittavat minut Suomen johtavien riidanratkaisuun erikoistuneiden asianajajien joukkoon.

Uusimmat referenssit

Palvelut Kansainvälinen rakentaminen ja projektit, Riitojen ratkaiseminen, Rakentaminen ja teollisuuden palvelut
Julkaistu 7.2.2024
Palvelut Riitojen ratkaiseminen
Julkaistu 19.9.2023
Palvelut Riitojen ratkaiseminen
Julkaistu 12.7.2023
Palvelut Corporate Governance, Data ja teknologia, Energia, ESG ja yritysvastuu, Kansainvälinen rakentaminen ja projektit, Kiinteistösijoittaminen ja -transaktiot, Kilpailuoikeus ja julkiset hankinnat, Riitojen ratkaiseminen, Ympäristö, infrastruktuuri ja luonnonvarat, Yritysjärjestelyt
Julkaistu 4.5.2023
Palvelut Riitojen ratkaiseminen
Julkaistu 5.1.2022
Palvelut Energia, Kansainvälinen rakentaminen ja projektit, Kilpailuoikeus ja julkiset hankinnat, Rahoitus, Riitojen ratkaiseminen, Työoikeus, Vero ja strukturointi, Ympäristö, infrastruktuuri ja luonnonvarat, Yritysjärjestelyt
Julkaistu 14.1.2021
Palvelut Kilpailuoikeus ja julkiset hankinnat, Riitojen ratkaiseminen, Elintarviketeollisuus
Julkaistu 23.9.2019
Palvelut Riitojen ratkaiseminen
Julkaistu 16.6.2019

Tutustu myös muihin alan osaajiimme