Outi Tähtinen

osakas, asianajaja

Toimin työoikeuspalvelumme vetäjänä yhdessä Tomi Kemppaisen kanssa.

Olen kokenut ja käytännönläheinen työoikeuden ammattilainen. Neuvon työnantajia kaikenlaisissa työoikeudellisissa kysymyksissä. Työsopimuksiin liittyvät kysymykset, työsuhteiden muutostilanteet, yritysjärjestelyt sekä neuvottelutilanteet ovat tulleet minulle tutuiksi 15 vuoden työurani aikana.

Merkittävä osa työajastani kuluu työoikeudellisten riitojen parissa, ja hallitsen hyvin riitatilanteisiin liittyvät neuvottelutilanteet. Avustan asiakkaitamme säännöllisesti myös työrikoksiin liittyvissä asioissa.

Pyrin aina asiakkaani kannalta parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen aikaa ja vaivaa säästämättä. Tarjoan asiakkaillemme käytännönläheistä ja ymmärrettävää neuvontaa sekä löydän ongelmiin toimivan ratkaisun vaaditussa aikataulussa. Saamani palautteen mukaan olen onnistunut tässä hyvin.

Olen myös kokenut ja pidetty kouluttaja eri työoikeuden osa-alueilla.

Asianajajan työ on vaativaa ja vaihtelevaa, ja viihdyn siinä hyvin. Paras kiitos työssäni on tyytyväinen asiakas. Myös hyvä työilmapiiri ja mukavat huumorintajulla varustetut työkaverit ovat minulle tärkeitä – onneksi minulla on ympärilläni huipputiimi, joihin voin aina luottaa.

Kansainväliset asianajoalaa arvioivat hakemistot Chambers Europe ja Legal 500 ovat jo useampana vuotena sijoittaneet minut alan johtavien asianajajien joukkoon.