Veroprosessit

Veroprosessit

Tarjoamme kattavaa neuvontaa kaikissa veroprosesseissa: veroriidoissa, verotarkastuksissa ja verorikosasioissa.

Verotusta koskevien riitojen ratkaiseminen vaatii aikaa, rahaa ja vaivaa. Veroasiantuntijamme ovat apunasi liiketoimintasi ja sen verotuksen suunnittelussa. Autamme sinua välttämään vaikeudet ennalta, ja tilanteen vaatiessa olemme tukenasi veroriitojen ratkaisemisessa.

Verotarkastus voi kohdistua keneen tahansa verovelvolliseen. Verotarkastuksessa verovelvollisen toimintaa ja verotusta käydään läpi perusteellisemmin kuin muissa verovalvontaprosesseissa. Tämän vuoksi verotarkastus saattaa tuntua hankalalta menettelyltä, vaikka verotuksessa olisikin noudatettu asianmukaisesti verosäännöksiä ja -määräyksiä.

Verotarkastuksen yhteydessä voi herätä epäily verorikoksesta. Jotta voimme tarjota asiassasi parhaan mahdollisen tuen ja auttaa ehkäisemään väärinkäsityksiä ja epäselvyyksiä jo prosessin alkuvaiheessa, on erityisesti verotarkastus- ja verorikosprosesseissa tärkeää turvautua asiantuntijan apuun mahdollisimman varhain.

Veroasiantuntijoillamme on monipuolinen tausta erilaisten veroprosessien hoitamisessa niin asiamiehenä kuin Verohallinnon ja hallintotuomioistuinten edustajana. Verotarkastus- ja verorikosasioissa avustamme asiakkaitamme yhdessä arvostetun riita- ja rikostiimimme kanssa.