Laitos- ja infraprojektit

Laitos- ja infraprojektit

Taloudellisesti merkittävät projektit kuten voimalaitokset, teollisuushankkeet, tai maanteiden, raitioväylien ja tunnelien rakentaminen vaativat oikeudelliselta neuvonantajalta harvinaisen syvällistä erityisosaamista.

Juristimme ovat erikoistuneet vaativiin kansainvälisiin ja kotimaisiin laitos- ja infraprojekteihin. Saat käyttöösi vankan asiantuntemuksemme alan laajalti hyödynnetyistä sopimusehdoista, kuten FIDICin ehdoista ja rakennusurakoiden yleisistä YSE 1998 -sopimusehdoista. Voit luottaa saavasi meiltä aina ajantasaista tietoa alan vakiintuneista markkinakäytännöistä ja myös uusista kehityssuunnista.

Tiimimme asiantuntemus kattaa rakennushankkeen kaikki eri vaiheet. Autamme yritystäsi hankintamenettelyssä tai tarjouskilpailussa, sopimusneuvotteluissa ja sopimusasiakirjojen laatimisessa sekä takuu- ja virhevastuuasioissa. Autamme sinua löytämään projektiisi parhaiten soveltuvan toteutusmuodon ja arvioimme hankkeeseen liittyvät vastuut kokonaisvaltaisesti. Näin voit olla varma, että kaikkiin olennaisiin projektiin liittyviin riskeihin on kiinnitetty huomiota.

Riitatilanteessa saat meiltä apua erimielisyyteen liittyvien riskien kartoittamisessa ja hallinnassa. Hoidamme jo toteutuksen aikana hallitusti viivästyksiin ja häiriöihin liittyvät vaatimuksesi ja edustamme sinua tarvittaessa tuomioistuimessa, välimiesoikeudessa tai sovittelussa ja muissa vaihtoehtoisissa riidanratkaisumenettelyissä.