12.3.2021

Sodexo – Pohjoismaisten Sodexo Benefits & Rewards -palveluiden myynti

Avustimme Sodexoa järjestelyssä, jossa se myi Benefits & Rewards Services -toimintansa Pohjoismaissa suomalaiselle ePassi Payments Oy:lle. Kauppaan sisältyvät Sodexo Pass Sweden ja suomalainen Eazybreak Oy. Bregal Milestone pysyy ePassi Payments Oy:n enemmistöosakkaana. Osana kauppaa Sodexo sijoittaa uudelleen ePassiin ja omistaa jatkossa 15 prosenttia yhtiön osakkeista.

Eazybreak on nopeasti kasvava vuonna 2009 perustettu yritys. Palvelu automatisoi yrityksen henkilöstöetujen hallinnan, maksamisen ja laskutuksen sekä työntekijöille että kauppiaille.

Sodexo Benefits & Rewards Services (BRS) tarjoaa Ruotsissa henkilöstöön ja terveyteen liittyviä palveluita ja etuja ateria- ja ruokasegmentissä ja auttaa työnantajia houkuttelemaan, pitämään ja motivoimaan osaajia. BRS kehittää laajalla työntekijöiden hyvinvoinnin arvon asiantuntemuksellaan ja näkemyksellään innovatiivisia ratkaisuja kestäville ja houkutteleville työpaikoille aina pienistä yrityksistä suuriin, monikansallisiin pörssiyhtiöihin.

Bregal Milestone on eurooppalainen teknologian kasvupääomayhtiö, joka on sitoutunut investoimaan kunnianhimoisiin, nopeasti kasvaviin teknologiayrityksiin. Yritys tarjoaa kasvupääomaa ja strategista tukea markkinoiden johtavien yritysten tukemiseksi teknologiapalveluiden alalla. Bregal Milestone on osa Bregal Investments -yhtiötä, joka on tähän päivään mennessä sijoittanut yli 15 miljardia euroa.

Vuonna 2007 Helsingissä perustettu ePassi Payments Oy on henkilöstöetujen mobiilimaksujen markkinajohtaja. Ainutlaatuinen ratkaisu yhdistää kaikki edut yhteen mobiilisovellukseen. ePassi palvelee nyt yli 35 000 palveluntarjoajaa, miltei 9 000 työnantajaa ja lähes 1,5 miljoonaa työntekijää.