11.8.2023

Sodexo – Epassin myynti

Toimimme Sodexon neuvonantajana järjestelyssä, jossa Sodexo myi vähemmistöosuutensa henkilöstöetujen mobiilimaksujen tarjoajasta Epassi Group Oy:stä kansainvälisille pääoma- ja kasvusijoittajille TA Associatesille ja Warburg Pincukselle. Samassa yhteydessä myös muut vähemmistöomistajat sekä enemmistöomistaja Bregal Milestone myivät omat osuutensa kyseisille ostajille.

Epassi on henkilöstöetujen mobiilimaksujen markkinajohtaja Pohjoismaissa, Isossa-Britanniassa ja Italiassa. Epassin ainutlaatuinen ratkaisu yhdistää kaikki henkilöstöedut yhteen käyttäjäystävälliseen palveluun. Epassilla on yli 13 miljoonaa käyttäjää.

Sodexo on ranskalainen ruoka- ja ravintolapalveluita sekä toimitilapalveluita tarjoava yhtiö. Sodexo-konserniin kuuluva Pluxee-liiketoimintakokonaisuus on erikoistunut ruoka- ja ravintolasegmentin henkilöstö- ja terveydenhoitopalveluihin ja -etuihin. Pluxee on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka auttaa työnantajia houkuttelemaan ja motivoimaan parhaita osaajia. Pluxee luo ja kehittää innovatiivisia ratkaisuja, joiden avulla yritykset voivat tarjota houkuttelevan työpaikan työntekijöilleen. Pluxee palvelee kaikenkokoisia asiakkaita pienyrityksistä pörssiyhtiöihin ja monikansallisiin yhtiöihin.