Anna-Maarit Laurila

Anna-Maarit Laurila

Monipuolinen vakuutusalan kokemus ja pitkäaikaiset suhteet alaa valvoviin viranomaisiin. Tarjoamme neuvontaa kaikissa sääntelyasioissa ja toteutamme sujuvasti monimutkaisetkin järjestelyt.

Vakuutusalan sääntely- ja toimintaympäristö on jatkuvassa ja voimakkaassa murroksessa. Siksi on tärkeää, että käytössäsi on vakuutusalaan laaja-alaisesti perehtynyt oikeudellinen neuvonantaja, joka ymmärtää syvällisesti niin vakuutusliiketoimintaa kuin lainsäätäjän ja valvovan viranomaisen päämääriä, omaa vankan ja vahvan käytännön kokemuksen vakuutusliiketoiminnasta ja osaa soveltaa osaamistaan strategisten päämäärien saavuttamiseksi.

Olemme luontainen kumppani niin kotimaisille kuin kansainvälisille vakuutusyhtiölle, vakuutusedustajille ja niiden omistajille sekä päätäntävallan käyttäjille. Meillä on monipuolinen vakuutusalan kokemus ja pitkäaikaiset suhteet alaa valvoviin viranomaisiin. Tarjoamme käyttöösi syvällistä asiantuntemusta, jonka avulla saat vietyä tärkeät projektit maaliin suunnitellusti ja aikataulussaan ja pystyt mukauttamaan liiketoimintaasi jatkuvasti muuttuvassa markkinassa ja sääntelykentässä.

Tarjoamme neuvontaa kaikissa sääntelyasioissa ja toteutamme sujuvasti monimutkaisetkin järjestelyt tällä tiukasti säännellyllä toimialalla. Asiantuntemuksemme kattaa kaikki vakuutusalan juridiset tarpeet vakuutusalan järjestelyistä, riidoista, vakuutustuotteista ja niiden jakelustrategioista sääntelyn edellyttämään dokumentaatioon sekä keskeisten, kriittisten ja tärkeiden toimintojen ulkoistukseen, pääomitukseen ja hallintojärjestelmää koskeviin vaatimuksiin. Asiantuntijamme finanssialan sääntelytiimistä, yritysjärjestelytiimistä, yhtiöoikeustiimistä, verotiimistä, tietosuojatiimistä, kilpailuoikeustiimistä, riitojenratkaisutiimistä, teknologiatiimistä, hankintalainsäädäntötiimistä ja työoikeustiimistä toimivat saumattomasti yhdessä kaikissa vakuutusalaan liittyvissä asioissa.

  1. Transaktiot ja järjestelyt
  2. Vakuutusalan sääntelyneuvonta ja regulatory compliance
  3. Korvausvaatimukset ja riidat
  4. Vakuutusalan sopimukset
  5. Tuotehallintamenettely ja oikeusmuotoilu
  6. Kriisinhallinta ja maksukyvyttömyysmenettelyt

Asiakkaitamme ovat suomalaiset ja kansainväliset vakuutusyhtiöt ja jälleenvakuutusyhtiöt sekä niiden merkittävät suorat ja välilliset omistajat ja päätäntävallan käyttäjät, vakuutusedustajat, ulkomaiset asianajotoimistot ja vakuutuksenottajat.