Rakentamisen ja projektien riidanratkaisu

Rakentamisen ja projektien riidanratkaisu

Rakentamisprojekteihin liittyvät erimielisyydet voivat koskea monenlaisia haastavia riitakysymyksiä. Tiimimme edustaa jatkuvasti tilaajia, urakoitsijoita ja toimittajia sekä sijoittajia mittavissa kaupan ja teollisuuden alan rakennusriidoissa.

Asiantuntijamme auttavat yritystäsi löytämään toimivat ratkaisut kaikkiin projektin elinkaaren aikana esille nouseviin ongelmatilanteisiin. Toimeksiantomme liittyvät usein esimerkiksi teknisiin ja juridisiin virhevastuukysymyksiin, sopimusvelvoitteiden sisällön ja täyttymisen tulkintaan, sekä suoritusajan pidennyspyyntöihin ja kriittisen polun analyysiin. Hyödyt kokemuksestamme laajojen ja monisyisten vaatimusten kokonaisvaltaisesta hallinnasta rakennushankkeen eri vaiheissa.

Olemme luotettava kumppani mahdollisten projektiisi liittyvien riitatilanteiden arvioinnissa: saat ripeitä ja käytännönläheisiä neuvoja erimielisyyksien hallintaan. Arvioimme sovintomahdollisuudet asiassa huolellisesti etukäteen ja valitsemme otollisimman neuvottelutaktiikan ja riidanratkaisumenettelyn yrityksesi edun turvaamiseksi.

Pyrimme selvittämään riidat nopeasti ja tehokkaasti. Käytämme rutinoituneesti rakennusalan omia vaihtoehtoisia riidanratkaisumenettelyjä (ADR), kuten sovittelua tai työmaa-aikaisia tulkintapaneeleita. Tarvittaessa kokeneet asianajajamme edustavat yritystäsi myös tuomioistuimessa tai välimiesoikeudessa.