Uudet rahoitusmuodot

Uudet rahoitusmuodot

Uudet rahoituksen hankintamuodot, kuten joukkorahoitus (crowdfunding) ja vertaislainat (peer-to-peer lending), ovat yleistyneet finanssialan teknologisen murroksen myötä.

Digitalisaatio ja lohkoketjuteknologia (block chain) ovat tuoneet uudet rahoitusmuodot myös aiempaa pienempien toimijoiden ja etenkin ketterien kasvuyritysten ulottuville. Virtuaaliset teknologia-alustat antavat mahdollisuuden hankkia rahoitusta kustannustehokkaasti ja joustavasti myös aivan uudenlaisiin kohteisiin.

Autamme liiketoimintasi kannalta sopivan uuden rahoitusmuodon oikeudellisen struktuurin suunnittelussa ja tarvittavan dokumentaation laadinnassa. Alan sääntely-ympäristö muuttuu nopeasti, joten oikeudelliselta neuvonantajalta vaaditaan paitsi alan syvällistä asiantuntemusta, myös innovatiivisuutta, luovuutta ja hyvää riskienhallinnan tajua. Asiakkaanamme hyödyt myös hyvistä kontakteistamme alan viranomaisiin ja muihin toimijoihin. Seuraamme tiiviisti alan kehitystä ja välitämme sinulle uusimman tiedon meiltä ja maailmalta liiketoimintasi tueksi.