Panttirealisaatiot

Panttirealisaatiot

Panttirealisaatio on usein varteenotettava vaihtoehto velallisen maksukyvyttömyystilanteessa. Pantin realisointia voidaan tilanteen mukaan käyttää itsenäisenä menettelytapana tai yhdistettynä ulosotto- tai konkurssimenettelyyn. 

Meillä on vuosikymmenten kokemus vaativien panttirealisaatioiden suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä panttirealisaatioihin liittyvien uusien markkinakäytäntöjen luomisesta. Rahoitukseen ja maksukyvyttömyysmenettelyihin erikoistuneet huippuasiantuntijamme hoitavat panttirealisaatiot tiiviissä yhteistyössä. Sen ansiosta tunnistamme kunkin realisaatioprosessin juridiset ja kaupalliset haasteet ja löydämme asiakkaamme päämääriä parhaiten palvelevat toimenpiteet ja toteutusmuodon. Asiakkaanamme saat käyttöösi laajat resurssimme ja hyödyt tehokkaasta projektinhallinnastamme ja prosesseistamme. 

Asiakkaamme ovat pääomarakenteen eri tasoilla olevia velkojia, muun muassa kotimaisia ja kansainvälisiä rahoituslaitoksia ja sijoittajia sekä velallisyrityksiä. 

Kansainväliset hakemistot The Legal 500, IFLR1000, Chambers Europe ja Chambers Global luokittelevat palvelumme Suomen parhaimpien joukkoon.