Kansainvälinen liikkuvuus

Kansainvälinen liikkuvuus

Työntekijöiden kansainvälinen liikkuvuus tuo mukanaan mahdollisuuksia sekä työnantajille että työntekijöille. Työsuhteisiin liittyvät kansainväliset kysymykset voivat kuitenkin muodostua yllättävän haastaviksi. Syvällisen osaamisemme ja laajan kumppaniverkostomme avulla hoidamme monimutkaisetkin siirtymät sujuvasti ja laadukkaasti.

Meillä on vakiintunut asema työnantajien neuvonantajana kansainvälisissä tilanteissa. Kokemuksemme mukaan mutkaton kansainvälinen liikkuvuus vaatii niin ennakoivaa suunnittelua kuin ensiluokkaista dokumentaatiota. Oli sitten kyse lyhyemmästä tilapäisestä etätyöstä tai työntekijän pysyvästä siirrosta, räätälöimme palvelumme kunkin asiakkaan tarpeiden mukaisiksi. Avustamme yksittäisten järjestelyjen lisäksi myös asiakkaidemme liiketoimintaan sopivien kansainvälisen liikkuvuuden ohjeistusten laatimisessa.

Kansainvälisen liikkuvuuden tilanteissa onnistuneeseen lopputulokseen tarvitaan usein monipuolista juridiikan osaamista. Apunasi ovat paitsi työoikeuteen myös vero-oikeuteen, sosiaalivakuuttamiseen, tietosuojaan ja maahanmuuttoon erikoistuneet toimistomme asiantuntijat. Kun kohdemaa on muu kuin Suomi, valitsemme laajasta yhteistyöverkostostamme kuhunkin toimeksiantoon sopivan luotettavan kumppanin.

Palvelemme muun muassa seuraavissa kansainvälisen liikkuvuuden tilanteissa:

  • Ulkomaantyö ja kansainvälisluonteiset työsuhteet
  • Rajat ylittävä etätyö
  • Ulkomaisen työvoiman maahanmuutto

Kansainvälisen liikkuvuuden tilanteissa asiakkaamme ovat pääsääntöisesti työnantajayrityksiä.

Tarjoamme käyttöösi monipuolisen ja kattavan asiantuntemuksemme, jonka ansiosta siirtymät niin ulkomailta Suomeen kuin Suomesta ulkomaille onnistuvat sujuvasti. Avullamme varmistat myös onnistuneen työntekijäkokemuksen.