13.4.2022

Castrén & Snellman huippusijoille vuoden 2022 Legal 500 EMEA -tutkimuksessa: ”asianajajilla on laaja kokemus omilla erikoisaloillaan”

Castrén & Snellman menestyi jälleen erinomaisesti asianajotoimistojen ja asianajajien osaamista ja asiakastyytyväisyyttä arvioivassa The Legal 500 EMEA -tutkimuksessa. Suomesta arvioitavana oli 11 eri oikeudenalaa, joista yhdeksässä palvelumme ylsivät ylimpään Tier 1 -luokkaan ja kahdessa toiseksi ylimpään Tier 2 -luokkaan. Lisäksi 20 juristiamme mainittiin erikseen poikkeuksellisesta työstään omalla erikoisalallaan. The Legal 500 on yksi asianajoalan arvostetuimmista julkaisuista.

Castrén & Snellmanin palvelut sijoittuivat kahteen parhaaseen luokkaan seuraavissa kategorioissa:

 

Viisi C&S:n asianajajaa luokiteltiin Suomen parhaimmistoon (Hall of Fame):

Marko Hentunen, Anna Kuusniemi-Laine, Niklas Langenskiöld, Rickard Langenskiöld ja Matias Wallgren

Kuusi C&S:n asianajajaa sai Leading Lawyer – Suomen johtavin asianajaja -maininnan:

Anders Forss, Merja Kivelä, Janne Lauha, Sakari Salonen, Tero Tuomisto ja Outi Tähtinen

Neljä nimettiin uuden sukupolven kärkinimiksi (Next Generation Partners):

Benjamin Bade, Jussi Nieminen, Eija Warma-Lehtinen ja Antti Kaakkola

Viisi nimettiin nouseviksi tähdiksi (Rising Stars):

Ilona Karppinen, Jerker Pitkänen, Sanna Honkinen, Hanna Paloheimo ja Anna-Maarit Laurila 

 

Mitä asiakkaamme sanovat meistä

The Legal 500 -luokitukset perustuvat pääasiassa asiakashaastatteluihin. Asiakkaamme sanoivat toimistostamme muun muassa seuraavaa:

Rahoitus: ”Castrén & Snellman on alalla kaikkialla, se on hyvin näkyvä ja asiantunteva. Oikeissa transaktioissa se on hyvä kumppani.”

Riitojen ratkaiseminen: ”C&S:n riitojenratkaisutiimi on ainoa tietämäni pohjoismainen/suomalainen tiimi, joka kykenee hoitamaan suuria kansainvälisiä rakennusalan välimiesmenettelyitä (joihin he näyttävät keskittyvän) sekä epätavanomaisia rakennusprojekteja, kuten kemiallisia tuotantolaitoksia. He hoitavat myös erinomaisesti riskienhallinta-asioita ja vaatimuksia.”

Pääomamarkkinat: ”Tiimi on helposti lähestyttävä, tekee kovasti töitä pysyäkseen asiakkaan aikataulussa ja sillä on tarvittava asiantuntemus.”

Työoikeus: ”Selkeä tapa viestiä ja neuvoa, nopeat ja täsmälliset vastaukset, helppo lähestyä, erittäin ammattitaitoinen ja asiantunteva.”

EU- ja kilpailuoikeus: ”Erittäin hyvä ja laaja erilaisten kilpailuoikeudellisten asioiden tuntemus, tehokas ja liiketoimintaa ymmärtävä, keskittyy ratkaisuihin ongelmien luomisen sijaan.”

Merenkulku ja logistiikka: ”Castrénilla on erinomainen merenkulun ja logistiikan tiimi. Se on Suomen paras.”

Kiinteistöt ja rakentaminen: ”Tiimi on hyvin tehokas. Ihmiset ovat käytännönläheisiä ja ymmärtävät asiakkaan toimialaa. He eivät luo ongelmia vaan keskittyvät oikeisiin asioihin.”

Tutustu luokituksiin tarkemmin The Legal 500 -sivustolla.