2.4.2024

Tulevaisuuden menestystarinat kirjoitetaan uuden sukupolven äänellä – C&S jakaa opiskelijoille kaksi 1 000 euron stipendiä

Asianajotoimisto Castrén & Snellmanin sydän on aina sykkinyt paremmalle ja oikeudenmukaisemmalle huomiselle. Mittavan historiamme aikana olemme toimineet neuvonantajina yhteiskunnallisesti merkittävissä, uraauurtavissa hankkeissa ja olleet mukana luomassa nuorille lupauksille ja vaikuttajille kasvun paikkoja.

Lanseerasimme Stipendi tulevaisuudelle -kampanjan viime vuonna osana juhlavuotemme tapahtumia. Jaoimme stipendejä opiskelijoille, jotka olivat käyttäneet omaa ääntään ja ajatteluaan ja laittaneet itsensä likoon paremman tulevaisuuden puolesta. Haluamme tukea tulevaisuutemme rakentajia myös jatkossa.

Stipendi tulevaisuudelle on pieni kannustuksemme opiskelijoille, jotka ovat osoittaneet yhteiskunnallista aktiivisuutta ja vaikuttaneet itselleen tärkeisiin asioihin. Heille, joita yhteinen ajaa enemmän kuin oma ja jotka paitsi haaveilevat, myös toimivat.

Etsimme jälleen tulevaisuuden menestystarinoiden kirjoittajia

Tulevaisuuden menestystarinat on aina kirjoitettu uuden sukupolven äänellä. Tänä keväänä haluamme palkita 1 000 euron stipendeillä kaksi tulevaisuutemme kirjoittajaa. Hakuaika on 2.4.–2.5.2024.

Kuka on se oman yhteisösi tai opiskeluympäristösi aktiivi, joka ansaitsee tulla nähdyksi, kuulluksi – ja stipendillä palkituksi? Ehkä se olet sinä itse? Kerro se meille.

Stipendi tulevaisuudelle -haku on tarkoitettu suomalaisessa korkeakoulussa kirjoilla oleville oikeustieteen ja kauppatieteiden pääaineopiskelijoille sekä kaupallisen alan tradenomiopiskelijoille. Opiskelijat voivat hakea stipendiä itselleen tai osallistua hakuun suosittelun kautta. Lopulliset valinnat tekee stipendiraati, joka käsittelee kaikki stipendihakemukset nimettömästi.

Täytä hakemus tai suosittele stipendin saajaa Stipendi tulevaisuudelle -kampanjasivullamme.

Castrén & Snellman on kasvava, kansainvälinen asianajotoimisto. Menestyksemme perustuu vaativien asianajopalveluiden edelläkävijyyteen yritysjärjestelyissä, riidanratkaisussa ja kaikilla muillakin liikejuridiikan aloilla. Asiakkaidemme strategisena kumppanina luomme edellytyksiä markkinaa muuttaville, kestäville menestystarinoille.